torsdag 8. januar 2015

Takkekort baby tekst

Lag personlige babykort med egne bilder og tekst. Invitasjoner og takkekort! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Lag takkekort med eget bilde.


Takkekort baby tekst

Kun 68kr pr kort,minimum stk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for. Er du litt usikker på hvordan du skal formulere deg? Da har du kommet på riktig sted!


På denne siden kan du finne forslag til hva du kan skrive på takkekortet fra den lille, nyfødte baby. Kortene kan tilpasses hver enkelt med individuell tekst. Du kan inkludere informasjon som fødselsdato, den nyfødtes vekt og høyde, samt en personlig hilsen – alt uten noen ekstra kostnad. Våre baby takkekort er blitt satt opp med nybakte foreldre i tankene – så vi har gjort det enkelt og raskt for deg å laste opp egne bilder og legge til egen tekst. Tekst i takkekort baby ? Har du nylig arrangert dåp, bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene?


Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått? Skap unike og personlig takkekort etter fødselen med bilder av din baby og dine egne ord - eller bruk en av våre mange maler for å gjøre prosessen enda enklere. Rask leveranse - vi trykker i Norge.


Her finner du inspirasjon og tips til hva du kan skrive på kortet til den nyfødte baby. Dersom du er på utkikk etter et dikt som kan passe på babykortet, kan du finne mange forslag her: Dikt til nyfødt. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon.


Takkekort baby tekst

Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon, og bruke et eller flere bilder. Bruk gjerne litt originale bilder sammen med et mer tradisjonelt hovedbilde, og lag konfirmasjon takkekort som gjenspeiler personligheten og interessen til konfirmanten. Takkekort er en gave som blir verdsatt av alle som får den. Enkelt takkekort til baby.


Prisen inkluderer: Alle bilder og din personlige tekst , trykt på et hvitt, tykt papir og med matchende konvolutter. Da kan vi hjelpe deg. Lurer du på hva du skal skrive i kortet til brudeparet? Her får du mange gode eksempler og inspirasjon til hva du kan skrive på bryllupskortet.


Takkekort baby tekst

Man får ofte mange bryllupsgaver som man ønsker å takke for. Hvordan vil du helst at din lille skal fremstilles på et babykort? Bla deg gjennom vårt store utvalg av av babykort og velg det kortet som passer best. Hos fotoknudsen er vi nøye på kvalitet.


Derfor kan du stole på et hvilket som helst kort av din baby blir en vinner. Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Takkekort baby tekst

Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg