søndag 11. januar 2015

Solkrem for barn

Lei av lang kø på apoteket? Bestill solkrem til barn fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Dette mener Forbrukerrådet.


Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen. Her kan du se Vitusapotek sitt utvalg av solkrem til barn. Du kan velge blant solkremer med kombinasjonsfilter som er spesielt egnet for barn - og babyhud som er lite eksponert for sollys, og mange solkremer er ekstra vannresistante. Om barnet bader bør allikevel solkrem smøres på jevnt utover dagen for maksimal beskyttelse.


Solkrem for bading og mye aktivitet. Barn bør, i tillegg til solkrem , bruke lette sommerklær og solhatt samt solbriller som sitter godt på hodet for å beskytte hud og øyne. La små barn beholde en farget, tettvevd t-skjorte på ved bading, eller bruk spesiallagde solklær med solfaktor.


Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at kroppen skal produsere det viktige vitamin D. Men for mye sol kan føre til solbrenthet, og hvis man brenner seg som barn , øker risikoen for å utvikle hudkreft i voksen alder. Her er testvinnerne for barn : Cosmica Kids sun sensitive SPF 30. Dermica Kids solkrem SPF 30. Det er produsentenes ansvar at produktene holder det de lover.


En solkrem skal være like god uavhengig om den er til barn eller voksne. Det er uansett veldig viktig å være bevisst på UVA- beskyttelsen, og så er parfymestoffer selvsagt helt unødvendig i solkrem for barn siden de kan være allergifremkallende, sier Jemtland. Lys hud krever høyere faktor. Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15).


Solkrem for barn

Test av solkrem for barn Denne solkremen beskytter barnet Det er stor forskjell på beskyttelsesevnen til de ulike solkremene. Det viser vår laboratorietest. Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler. Den beste kombinasjonen av beskyttelse er klær og solhatt kombinert med solbeskyttelse for barn. Husk å smør inn huden med solkrem flere ganger om dagen. Om du skal bade eller svette mye, kan du med fordel velge en vannfast solkrem.


Solkrem for barn

Velg solkrem for din ferie. Produkter til barn eller baby er ofte vannfast eller vannresistent. Dersom barnet bader mye, bør du allikevel smøre på nytt. Men en ting er sikkert!


Sun lotion til barn og voksne SPF (Du kan se hele listen, med alle vurderingene hos Forbrukerrådet (klikk her). Vi må beskytte barna mot sola og solkremen må på. Hvorfor skal du smøre barna godt med riktig solkrem ? Barn , og spesielt baby, har vært sensitiv hud som krever ekstra beskyttelse i solen.


Solkrem for barn

En god regel er å bruke solkrem med solfaktor på minst 3 helst om barnet har lys hud. Små barn skal uansett ikke oppholde seg i solen lenge av gangen, og barn under måneder bør ikke være i solen i følge NAAF (2). RELIS har flere ganger utredet bruk av solkrem hos barn. Vår anbefaling har stort sett vært å bruke uparfymert solkrem med fysisk solfilter hos barn. Av de i alt solkremene som er med i testen får kun åtte grønt smilefjes, derav fem solkremer for voksne og tre for barn.


Direktør i Forbrukerrådet, Randi Fleslan synes resultatet er nedslående. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Forskjell på solkrem til voksne og barn. Det er forskjell på solkrem til voksne og barn , opplyser Kristin Ryggen, overlege på hudavdelingen til ST.


Olavs hospital, til Lommelegen. Barnekremene inneholder ikke kjemiske filtre, bare fysiske filtre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg