torsdag 11. april 2019

Pris legoland

LEGOLAND bruger cookies til at analysere besøg på siden og til at optimere indholdet, bl. Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring. Ved brug af LEGOLAND. Her er masser af action, fart og sjov.


Velg Bestill for å se hvilke overnattingssteder som har ledig kapasitet i ønsket reiseperiode. Tilbudet gjelder for barn under år.

Prisen forutsetter voksne og barn på bestillingen. På feriesentrene kan man bo voksne og opptil barn. Børn under år kommer gratis ind og behøver ingen billet. Spar på billetten ved at købe online mindst 7. Informasjon om att Hotellet hadde redusert pris på billetter inn til Legoland , det kom ikke klart frem og det vart ikke gitt noe informasjon når vi sjekket inn om att vi kunne få redusert pris. Beliggenheten og opplevelsen for barna var veldig flott.


Gjelder ett besøk for ett barn (3–år) i perioden 30. Vi har samlet Danmarks flotteste severdigheter under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en utflukt til en av våre hyggelige naboer.

Selv om vi har gode priser , rabatter og tilbud i Lalandia, er det ikke spart på noe. Som alltid er det lagt opp til hyggelige opplevelser for hele familien. Bo i deres eget feriehus, og nyt tiden sammen med hverandre.


Opplev det tropiske klimaet i Aquadome og de mange underholdende aktivitetene for barn og voksne. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen – hinner du allt på en dag? Foto: Legoland Vis mer Polar Land. Men den største satsningen de siste årene har uten tvil vært Polar Land.


Foruten et stort pingvinanlegg, en restaurant og en butikk er hovedattraksjonen Polar-Xplorer. Det kostet millioner kroner å bygge berg- og dalbanen og er uten tvil den største investeringen hittil i Legoland. Ekstra natt fra 70- per person. Maksimum personer, inkl. Minimum opphold netter.


Hvad koster en billet? Hvornår skal et barn have en entrébillet? Hvordan køber jeg billet på forhånd? Kan jeg vise mine billetter på mobilen? Såfremt I ønsker at købe min.


Det lønner seg å bestille båt, hotell og LEGOLAND -billetter samtidig. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland.

Overnatning og sjove dage i LEGOLAND til en dags pris !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg