tirsdag 23. april 2019

Dikt til mamma

Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få. Hvorfor du ikke til tider blir lei, skjønner absolutt ikke jeg, men uansett vil jeg at du skal se, at dine råd hjelper meg avsted. Mamma du er best på denne store jord. Fra A til Å koser vi oss så.


Dikt til mamma

Og menge menge andre små. Bilder av oss da man er små. Hilsen din super glade dattern på år. Hopp til navigering Hopp til søk. Du stiller alltid opp for meg.


Jeg hadde et klart bilde av hvordan englene så ut, for englene hadde mamma sitt ansikt. Og den der troa levde jeg lenge, lenge i, og jeg er ganske sikker på at ho sto modell for englene. Sv: Har noen et fint dikt til mamma ? Dette handler ikke om dikt til mamma. Men mamma fyller snart år, og jeg har planer om å bytte ut alt av pynt hun setter frem til festen sin, med et annet tema som hun ikke forventer seg.


Dikt til mamma

Gratulerer med morsdagen, mamma ! Tiden har forandret oss - men ført oss nærmere hverandre. Mor og barn - venner for livet. Men foreløpig får du klare deg med blomster! Snille pappa, Når du bærer meg på din rygg så føler jeg meg alltid så trygg. Tøffe pappa, Når du viser meg morsomme ting å gjøre får det meg til å smile fra øre til øre.


Gode pappa, For meg er du den beste pappaen i verden, Takk for at du følger meg på ferden. Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et morsdagskort. Send en vakker blomsterbukett til mamma – Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist. Sitater om mamma – Side 1. Det finnes ikke noe vennskap, ingen kjærlighet, som den en mor har til sitt barn.


Dikt til mamma

Jeg elsker mamma så høyt det går an. Jeg ville tålt alt for mamma , il torden og vann. G Gud kan ikke være overalt. Jeg tror at jeg får den beste mammaen i hele verden.


En mamma som går gjennom måneder med vondt bare for min skyld. Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse. Søkte litt etter dikt til mor, og fant foreløpig dette: Til Mamma.


Dikt til mamma

Derfor har vi mødre Da mødre ble til var tanken ganske klar. For mødre har noe i seg som ingen andre har. De øser av sin omsorg og deler alt de vet. De viser deg at livet er håp og kjærlighet.


Den beste mor i verden det er. Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som i deg bor, er du for meg verdens beste mor. Jeg skal dra i gang mamma -aften for ei klasse på skolen, og da har jeg lyst til å krydre invitasjonen litt. Gjerne av det humoristiske slaget, dette skal jo være en festlig aften. Hun har også betydd mye for nynorsk språk og kultur.


Vesaas skrev åtte diktsamlinger, og mange av diktene hennes blir ofte opplest i høytidsstunder. Haldis Moren Vesaas har også skrevet en hyllest til mor. I går kvel etter at jeg hadde lagt meg, poppet det plutselig begynnelsen på et dikt opp i hodet mitt. Jeg måtte stå opp igjen, for å skrive det ne for jeg var redd jeg skulle glemme det til neste dag.


Diktet er inspirert av min mor, tanken på hva ordet “MOR” betyr for veldig mange, og for hvordan jeg håper mine barn oppfatter meg. Den vakreste skapning på denne jord! Du har latter som smitter du, jenta mi! Den største prestasjon, gjort av din far og mor.


Nysgjerrige blikk, det vakreste smil. Vi synes du fortjener en tale, og jeg ble meldt frivilling til å holde den. Du er selv en veldig flink taler, det har du vist ved flere anledninger i brylluper og konfirmasjoner, så jeg kjenner ansvaret tynge. Et lite dikt om den gangen jeg mistet mamma. Om kjærlighetssorg.


Det er du Dikt om sterke følelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg