onsdag 24. april 2019

Bilstoler barn

Bilstoler barn

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Sjekk ut bilstol år. BILSTOLER TIL BABY OG BARN.


Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Hovedforskjellen mellom beltestoler og bilstoler , er at beltestolen har en høy rygg- og nakkestøtte. Alle våre bilstoler er spesielt tilpasset barnas behov.


Våre bilstoler er flyttbare og kan enkelt bæres fra bilen og med hjelp av et par adaptere, smidig plasseres på en barnevogn slik at dere kan fortsette reisen til fots. Forburkerrådet oppdaterer hvert år sin oversikt over anbefalte bilstoler for barn. ADAC er Tysklands og Europas største forbund for bilister, som i flere år har gjort uttallige sikkerhetstester av ulike bilstoler som finnes på markedet. Barnet har vokst ut av bilstolen enten når barnets vekt overskrider stolens maksvekt, eller når barnets ører går ovenfor bilstolens øvre kant.


Bilstoler barn

Små barn sovner lett i bilen og det kan være godt for dem å få sove videre når man kommer frem til målet. Vi har alt til sikring av barn i bil. At stolen er lett å bære er derfor et klart pluss.


Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Alle bilstoler godkjent, men testet hardere. Alle barneseter som selges til bilbruk må være godkjent etter visse krav. Når NAF og Testfakta stiller høyere krav, finner vi store tydelige forskjeller på hvor god beskyttelse setene på det norske markedet gir for barn.


Bilstoler barn

Hvis ikke skal ordinære bilbelter benyttes. KIDFIX III S KIDFIX III S. Barnesikkerhet på et nytt nivå 3. Bilstoler for større barn. Kjøreretning - kg.


Våre tester inkluderer bare bilstoler som allerede er testet og godkjent for bruk. NAF har også valgt å teste bilsetepute, som flere bruker som alternativ for større barn. De fleste bilstolene som er testet gir tilstrekkelig beskyttelse for hodet, brystet og magen i kollisjonstestene.


Det er disse setene som er testet. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn.


Alle er enige i at sikring av barn i bil er viktig, og det å finne riktig sete til sitt barn kan være et vanskelig valg. I henhold til UN R1(i-Size) reglementet må barn sitte bakovervendt til minimum måneder, men vi i BeSafe anbefaler at barnet sitter bakovervendt til det er minst år – helst lenger. Noen bilstoler i denne gruppen kan monteres både bakover- og fremovervendt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg