torsdag 18. april 2019

Ostehorn oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Horn med ost og skinke er en smakfull avveksling til den vanlige skolematen. Bak gjerne dobbel porsjon og legg i fryseren, og ta dem opp etter behov. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Tusen takk for fantastisk oppskrift ! Jeg fylte de med 4-oster blanding, smårettskinke, toscanakrydder, oregano og en dæsj tubeost med skinke.


Ostehorn oppskrift

Innbakte horn med rød pesto, ost og skinke. Vinterferie, hytteliv og late dager gir mer tid og overskudd til å finne på noe ekstra godt til lunsj, slik som for eksempel disse innbakte hornene. Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode horn. Det er lettere å lage horn enn du skulle tro, og de smaker helt fantastisk.


For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Meierismør. Av denne oppskriften får du horn. Vi elsker disse, skal prøve uten sukker neste gang. Ved å bytte ut skinke med bacon blir smaken litt kraftigere og mye bedre.


Bacon og ost i kombinasjon er helt fantastisk, og lukten av nybakte horn på kjøkkenet glemmer du ikke, sier Ida Gran-Jansen som står bak oppskriften. At oppskriften nå har blitt en av bloggerens mest populære, er noe Holters mor setter stor pris på. Matbloggeren har ikke svaret på hvorfor oppskriften har blitt så populær.


Grove horn med ost og skinke har fyllet inni seg, og passer derfor godt i matpakka og som turmat. Du lager dem av sammalt hvete, og drysser sesamfrø på toppen. Vigdis Solberg, også kjent som matbloggeren Smedstua, står bak oppskriften. Solberg har selv to barn, og sier disse er en stor favoritt som etter skoletid-mat hjemme hos henne.


Hornene kan varmes i mikrobølgeovn, og det kan skolebarn fint klare på egenhån forteller matbloggeren. Bruk sesamfrø på toppen. Disse ostehornene lager jeg ofte, gjerne sammen med barna. De er kjempegode og enkle å lage.


Passer godt på tur, til frokosten, til matpakken eller som kveldskos, og de er fine å fryse. Ostehorn som er lette å lage, og som smaker nydelig enten det er til lunsjen eller lørdagskosen! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Oppskrift til horn. Smelt smør og tilsett melk.


Varm til væsken er lunken. Rør ut gjæren i litt av den lunkene væsken. Tilsett resten av ingrediensene og elt sammen til en glatt og smidig deig. Kjevle hvert emne ut til en rund leiv.


Ostehorn oppskrift

Det er vinterferie og for mange av oss tid for kos med familien. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren oppi melet. Forrige søndag bakte vi disse til frokost.


De ble utrolig populære i matboksene dagen etter. Vanligvis baker vi disse ostehornene med skinke, men det var veldig greit å prøve ett nytt og sunnere alternativ. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg