onsdag 24. april 2019

Middag karbonadedeig

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Hva vil du lage idag?

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig.


Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage, rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.


Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam.

Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Er det mindre enn fem prosent fett, selges det som karbonadedeig , er det mer enn prosent fett, heter det familiedeig. Stek karbonadedeig med grovhakket rødløk og sopp samt finrevet gulrot, tilsett tomatpuré, vann og krydder. La det småputre til en tykk kjøttsaus.


Servér med finrevet parmesanost over. Vi er midtveis i veka allerede og idag har eg ei rask middagsgryte som er perfekt til kvardags for heile familien #128578; Det er ei tomatbasert gryte med karbonadedeig , bønner og grønnsaker – så det einaste man trenger utenom er tilbehør i form av ris, potet, rundstykker eller lignande. Hvorfor ikke kjøttdeig, spør du? Mens vanlig kjøttdeig inneholder opp mot prosent fett, inneholder den magreste varianten av karbonadedeig kun inntil prosent fett. Bytter du ut kjøttdeigen med karbonadedeig , er plutselig middagen litt sunnere uten at du merker særlig forskjell (seriøst).


Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. I mange klassiske kjøttdeigmiddager, som lasagne og spaghetti med kjøttsaus, kan du gjøre middagen både sunnere og billigere ved å spe på med grønnsaker.


Bruk rikelig med løk, hvitløk, hakkede tomater og urter. Dette gir ikke bare god smak, men også et bra påfyll med helsefremmende antioksidanter. Ha gjerne også i litt finraspet gulrot.


Sunn middag med karbonader av karbonadedeig og stekt løk er vår nye og sunnere versjon av Bestemors hjemmelagde. Se oppskriften på nutrilett.

En helt vanlig burger med brød. Lagd av karbonadedeig slik at den ikke er så feit. Vi lagde rundstykker noen dager tidligere og det er de som er brukt her som hamburgerbrød. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Vil du leve lettere, kan du spare mange kalorier og mye fett bare på å velge magrere produkter.


Du sparer 1kalorier og gram fett på å velge 1gram karbonadedeig fremfor kjøttdeig, for eksempel. Velger du Sans hvitost i stedet for vanlig Norvegia, sparer du gram fett og kalorier per gram ost. Bland sammen karbonadedeig , maisenna, kaldt vann, salt og pepper til du har en jevn masse, gjerne i en kjøkkenmaskin. Stek i smør på middels sterk varme til karbonadene er gjennomstekt, i 3–minutter på hver side.


Vend karbonadene ofte for at varmen skal fordele seg jevnt. Jeg har hamstret inn en del karbonadedeig på tilbu og ønsker å variere middagene noe. Jeg skal ned 3-kg og har god erfaring med lavkarbo ved vektnedgang og tenker å kjøre det samme nå.


Har dere noen forslag til middager jeg kan lage med karbonadedeig som hovedingrediens, som også ikke innehol. Arabisk gryte er i utgangspunktet bare krydret med salt og pepper, og vil ikke skremme vekk kresne ganer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg