torsdag 4. april 2019

Ultralyd sandvika

Ultralyd sandvika

Finn ultralyd sandvika hvis du ser nå. Ultralydundersøkelser for gravide. Skiftestasjoner, god kapasitet og mulighet for både drop in og timebestilling. Kompetanse som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangerskapspoliklinikk på Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Drammen, Bærum sykehus og Bærum kommune. Man får en god fremstilling av ledd og vevet rundt, som sener, muskler og nerver.


Ultralyd sandvika

Ved å sammenlikne scanningen med frisk side får man et greit bilde på om det foreligger skader og slitasjeforandringer. Sammen med den kliniske undersøkelsen kan man få en mer presis diagnose. Ved denne undersøkelsen vil man kunne synliggjøre forsnevringer og forkalkninger, og man kan i tillegg få verdifull informasjon om generell risiko for hjerneslag. Alle foster har en liten væskebrem under nakke som kalles for nakketranslusens (nuchaltranslucency).


Hvis det er økt hevelse i nakken, er det større risiko for kromosomsykdom hos fosteret, f. Downs syndrom (trisomi 21). Piroozeh har lang erfaring som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangarskap poliklinikk på Rikshospitalet,Ullevål sykehus, Drammen, Bærum sykehus og Bærum kommune. Hun etterstreber god omsorg på den gravides premisser.


Ultralyd sandvika

De første ukene kalles 1. Når vi snakker om tidligultralyd mener vi undersøkelser i de første ukene av svangerskapet. Manuellterapeut Kristine Vegstein har over års erfaring og praksis innen muskel- skjelett plager, og tilbyr utredning og behandling av ulike smertetilstander i nakke, rygg, skuldre og ledd. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø. Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd.


Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Oslo sentrum - Ingen ventetid. I tillegg benyttes ultralyd også i forbindelse med rehabilitering av kroniske lavryggsmerter. Klinikken i Sandvika utreder plager bevegelsesapparatet og tilbyr også behandling.


Klinikk Pluss er Asker og Bærums største tverrfaglige helseklinikk med fokus på fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur, injeksjonsbehandling med ultralyd , ultralyddiagnostikk, massasje og annen behandling av muskel- og leddplager. Sandvika Nevrosenter er et godkjent og sertifisert behandlingssted for ultralyd av halskar. Her blir du undersøkt av spesialister med lang erfaring innenfor feltet nevrologi. Vi har lokaler på Sandvika Storsenter.


Du betaler den samme egenandelen som du ville betalt på et offentlig behandlingssted. Ta kontakt med oss i dag for en timebestilling. Se veibeskrivelse her! Blant blodårene som undersøkes under helsesjekken er halspulsårer, hovedpulsåren i magen (aorta) og lyskearteriene som forsyner bena.


Legen måler sirkulasjonen i blodårene og avdekker eventuelle åreforkalkninger og kolesterolavleiringer (plakk). 3D og 4D ultralyd. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell.


Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. Hun har også kommet med innspill til egne erfaringer iht. Jeg og min samboer får vårt første barn i april, og har allerede bestilt en ny ultralyd hos Nahid.


Ultralyd sandvika

Det til stor hjelp. Fordi det er verdt det. Unilabs nettsider lagrer informasjonskapsler eller cookies for å kunne forbedre og tilpasse nettopplevelsen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg