onsdag 3. april 2019

Stellekommode med skuffer

Stellekommode med skuffer

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Felleskjøpet har et stort utvalg av skuffer fra flere merker, alt etter ditt behov!


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Leander Kommoden er et lekkert designmøbel med god plass. Den har fire romslige skuffer , med soft-close og er utformet uten skarpe kanter - men med de fine og runde kanter som karakteriserer Leander.


Våre stellebord har en komfortabel høyde og oppbevaring med skuffer og hyller lett tilgjengelig, slik at du får tak i det du trenger av bleier, salver, kluter og babyklær og samtidig alltid kan ha en trygg hånd på babyen din. Praktisk stellekommode med skuffer og låsbare hjul. Inkludert badebalje, stellematte og oppbevaringskopp.


Se beste pris fra over 5butikker. Sammenlign pris på stellebord. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre.


Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler. Tidløs stellekommode med stor stelleplate og seks skuffer fra Oliver Furniture. I denne er det plass til alt du trenger av klær og utstyr til babyen.


Skuffene åpnes med håndlagede håndtak i skinn og har en `soft-lock` funksjon som sikrer at de ikke lukkes for raskt eller hardt. Smart og lekkert design! Skruene holder for både barnet og de nødvendige tilbehørene - vaskekluter, små håndklær, såpe og naturligvis nye bleier.


For den aktive familien på farten anbefaler vi en stellekommode på hjul, da er det enkelt å ta med barnet inn i forskjellige rom i hjemmet, selv om dere er midt i et bleieskift. Badekaret kan brukes fra nyfødt opp til mnd. Kommoden er utstyr med fire romslige skuffer (den øverste skuffen kan ikke brukes så lenge badekaret er i bruk).


Stellekommode med skuffer

Fire svingbare hjul (to med lås) gjør det enkelt å flytte kommoden. Klassisk stellekommode fra Primi Sogni med skuffer og badekar. For deg med liten plass finnes stellebord til å henge på veggen. Eller stellekommoder med skuffer og badekar, med og uten hjul. Pent brukt Primi Sogni stellekommode med badekar selges.


Mulighet for å sette inn badekar i øverste skuff. Mangler ett hjul, men er ellers i fin stand. Ny eller brukt Brukt. Jeg og samboeren min kunne tenke oss en stellekommode med skuffer , men uten badebalje.


Stellekommode med skuffer

Eneste dumme er at med sånne stellekommoder så steller man babyen på tvers, siden til ungen mot deg. Stellekommode med skuffer fra kløver. Jeg syns det hadde vært lettere å stelle ungen når den ligger med bena mot meg. Har sett på stellebord som de. Til de to eldre søsknene hadde vegghengt stellebord pga plassmangel.


Utveksle erfaringer om utstyr og klær til baby. Men ikke kost på dere en dyr, heltre sak, det er ikke verdt det. Du kommer sikkert ikke til å bruke den som vanlig komode allikevell.


En dobbelfunksjonell kommode som har stellebord på toppen, tre skuffer og et skap for smart oppbevaring av klær, bleier, vaskekluter og andre ting man trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg