torsdag 25. april 2019

Baby kino oslo

Baby kino oslo

Under babykinovisningene er det dempet belysning og ly det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen. Hver uke tilbyr forsjellige kinoer i Oslo de nyeste filmene på dagtid med høy toleranse for barneskrik. Her blir det sendt kino på dagti men mer lys i salen, og med dempet lyd slik at man fortsatt kan få gå på kino.


Her finner du en oversikt over de som tilbyr babykino i Oslo. Salene holder meget høy standar og man sitter behagelig med topp utsikt. Babykino på Ringen, Oslo , Norway. Ta med barna og opplev en gøyal bursdagsfeiring på kino ! Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo.


Kinoprogram - ODEON Kino. Se det beste av teater i Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Bestill teaterpakke med hotell her. Les mer 12´ern på fredag. Kvalitetsfilm på dagtid. Vil du bli Vegavenn? Reserver ditt Hotell i Oslo online.


Vi anbefaler at du velger ønsket alder ovenfor ved å trykke på en av knappene slik at du får mest mulig relevant informasjon i forhold til den alderen du er på utkikk etter. Noen som vet hvilke kinoer som har dette tilbudet? Og hvor gammel bør babyen være før man begynner med det?


Advarsel om Svindelforsøk. Kjapt og lekende lett å booke med. Det er vel ikke akkurat logisk at Oslo kalles Tigerstaden. Bergen by Oslo by Stavanger by Trondheim by 1. Beklager at det har vært litt stille på babykino sin facebookside i sommer. Nå er vi tilbake for full med ukentlig oppdatering!


Baby kino oslo

Filmene som vises har behagelig lydnivå og er tekstet. Høst Regi: Jan Vardøen Oslo i vakre høstfarger. Ingvild jobber som stage-manager på Nationaltheatret.


Oslo bymuseum i Frognerparken arrangerer babysang høst og vår. Følg med på nettsiden deres. Kan kombineres med den barnevennlige kafeen ved siden av :) Sentralen kulturhus i sentrum arrangerer babysang onsdager klokka 11. Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr.


Baby kino oslo

Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster. Billetter kjøpes på denne nettsiden, i automat ved inngang (0- 20) eller på kinoen i åpningstiden.


Velkommen til Hamar kino ! Finn program, kjøp billetter og les filmomtaler til aktuelle filmer. Din neste filmopplevelse venter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg