torsdag 18. april 2019

Forsinket mens ikke gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Hva som fysiologisk skjer i kroppen når mensen er forsinket avhenger hva som er årsaken. Er det manglende eller forstyrrelse av eggløsningen kan blødningen bli forsinket.

Hun sier videre at for kvinner som ikke ønsker å bli gravide , og som opplever forsinket eller uregelmessig menstruasjon, kan p-piller hjelpe. Hvis du er gravid og ønsker abort, må du gå til lege så fort som mulig. Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei. Hvis du ikke er gravid , må du tenke etter om det er noen opplagt grunn til at du ikke har hatt eggløsning.


Noen har kortere syklus, mens andre har lengre. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner.

Hvis ikke man har fått mensen dager etter EL, er man gravid. Så enten er du gravid (med negative tester - lite sannsynlig), eller så var ikke EL når du trodde (husk at positiv EL-test ikke garanterer faktisk EL). Når det gjelder lege, er det, som flere har nevnt, ikke farlig å være forsinket. Forsinket mens , kan jeg være gravid tross riktig bruk av kondom?


Kan jeg være gravid ? Menstruasjonen min er forsinket , kan jeg være gravid ? Ubeskyttet sex, forsinket menstr. Mensen er dager forsinket. Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan variere med noen dager fra gang til gang. Går det mer enn en uke, defineres det som at mensen har uteblitt. Er graviditet imidlertid utelukket, er det flere andre ganske vanlige årsaker til at menstruasjonen ikke kommer.


Hadde da en tidlig SA, men testet bidronninggele påfølgende syklus og ble gravid på nytt igjen. Har prøvd det igjen i prøvingen av nummer tre, men da har det ikke fungert for meg. Er stort sett det svangerskapssymptomet som oppdages først, og som fører til at den gravide velger å ta en graviditetstest. Andre forklaringer kan være graviditet, anoreksi, intensiv trening, bruk av enkelte medikamenter som p-piller, hormonspiral, antipsykotika, for tidlig overgangsalder.


Opphør av menstruasjon kan også skje ved underliggende sykdom.

De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Gravid eller bare forsinket mens ? Jeg skulle hatt mens (tror jeg) på fredag den 27. Og det har jeg alltid hatt med og uten p-piller 1-dager før mens. Denne gangen kom ikke mensen. Ikke antydning i det hele tatt og menssmertene er her fortsatt.


Har fortsatt ikke positiv test og er nå dager forsinket med mensen Er det noe håp om å være gravid ? Har hvit loation aktig utflod. Eller er det bare syklusen som plutselig er helt på tur? Noen som har opplevd å være så forsinket med negative graviditetstester og fortsatt vært gravid ? Skjul at jeg er logget inn.


Er dager forsinket ,tok en test imorges som var negativ. Andre som har opplevd uteblitt mens og negativ test? Du må forresten ikke vente til første mensdag for å begynne på p-piller igjen dersom du er 1prosent sikker på at du ikke er gravid. Bare husk at dersom du begynner nå så er du ikke sikker før om uker.


Ring en helsesøster på en av ungdomsstasjonene dersom du har lyst på skikkelig info om oppstart uten menssyklus. YEYE:) Hos de aller fleste kommer mensen med til dagers mellomrom, men av og til kan mensen utebli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg