fredag 16. juni 2017

Tørketrommel utlufting

Tørketrommel utlufting

Utlufting - tørketromler transporterer altså fuktigheten ut av boligen sammen med den brukte luften. En kondenserende tørketrommel derimot, vil hente fuktigheten ut av den brukte luften ved hjelp av kondensering. Fuktigheten transporteres deretter til ett av to steder: Til en vannbeholder eller til avløp via en slange.


Du trenger nemlig ikke en avtrekkskanal og et hull i veggen. I stedet for å lede luften ut i det fri, resirkulerer tørketrommelen luften, så du i prinsippet kan sette den hvor som helst. Kondenstørketromler gir i fra seg en del fukt til omgivelsene, så sørg for at det er god utlufting i det rommet tørketrommelen skal stå i. Kjøpe ny tørketrommel ? Vi har et stort utvalg av tørketromler , med forskjellig kapasitet som vil dekke dine behov! Tørk din klær raskt!


Utvalget i tørketromler som har utlufting minker mer og mer. Kondenstromler kommer for fullt og tar mer over for utlufting. Har du mulighet for utlufting så er dette det beste med tanke på at det ikke vil bli så mye varme i rommet tørketrommelen står i. Siemens WT34A101DN er en tørketrommel som kobles til ett avtrekk eller en ventil istedenfor å kondensere dampen. Det gjør at trommelen blir mye billigere, men samtidig får du ikke nyttiggjøre deg av varmen som brukes.


T7DBM730G er en tørketrommel fra AEG med en kapasitet på kilo – noe som passer godt til en familie på ca. Begge instansene har gitt modellen gode anmeldelser. Finn tilbud på 5produkter fra Bosch, AEG, Electrolux og mye mer.


Vi har alt fra store tørketromler med mye kapasitet til små og smale som ikke tar så mye plass og flere andre typer der imellom. Du kan være sikker på at finne en tørketrommel som passer deg. Gjør et kupp - Finn billige tørketromler på Black Friday. En tørketrommel er en hvitevare som krever litt bakgrunnskunnskap. Fri retur i dager.


Stort utvalg og lynrask levering. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør.


Med en kondenstørketrommel trenger du ikke dette. Her gjør tørketrommelen den fuktige luften om til vann igjen, som enten samles i en tank, eller som renner ut i avløpet. Nå for tiden er det veldig få tørketromler som bruker utlufting , men det kan likevel være greit å vite om forskjellene for å unngå et leit bomkjøp. Kunne du tenke deg en klesvask som er lett å stryke? Denne tørketrommelen roterer i begge retninger, noe som frigjør klærne og forhindrer at de hekter seg fast i hverandre, og som gir deg resultater med færre skrukker.


Finn den tørketrommelen som passer best for deg og dine behov, enten du ønsker en kondenstrommel eller en varmepumpetrommel. Derfor bruker tørketrommelen mindre energi og du sparer strøm. Med denne tørketrommelen kan du tørke klærne nesten lydløst, takket være Silent System.


Det virker ved at den varme luften ikke skaper et fuktig klima i rommet der tørketrommelen står, ettersom man har avtrekksmuligheter, både på høyre, venstre og på baksiden av trommelen. Jeg har et lite problem med tørketrommelen min. Jeg skjønner jo at det skal være varme når jeg tørker, men den var aldri så varm før. Den starter og stopper ca. Man får det man betaler for, og denne maskinen bruker mindre pr tørk enn den billigste med utlufting (bosch), tar 7kg klær noe som familien på fire trenger.


Tørketrommel utlufting

Fordelen med utlufting er vel nettopp at man ikke får den klamme tørketrommel lufta inne på rommet der den står, de er billigere og tørker kjapt. Med en PerfectCare tørketrommel beholder klærne sin gode følelse, form og funksjon. Blusen er glatt og myk enda lengre, ullgenseren krymper ikke og treningstøyet forblir vanntett.


Hold stilen med PerfectCare tørketrommel – en tørketrommel som endrer hva du trodde var mulig. Om du skal kjøpe ny tørketrommel og vil vite hvilken som er best akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle tester og fått greie på ekspertenes testresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg