fredag 23. juni 2017

God fiskerett

God fiskerett

Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her. De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. Jeg lærte å lage en superlett fiskerett (uten reker) som kun består av hvit fisk, tomater, poteter, løk, persille og masse olivenolje. Dette er retten jeg vil gjenskape, dog med reker i tillegg. Det viste seg å være skikkelig lurt, for retten ble en umiddelbar hit her i huset.


God fiskerett

Hvittingen fileterer jeg selv. Litt knotete, men jeg får det. Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne.


Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Når du ankommer Solholmen kan dere nyte god mat og drikke sammen med en vakker utsikt over sjøen i selskap med gode kolleger. MINE BESTE TORSKERETTER. Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest.


God fiskerett

Fantastisk god fiskerett i langpanne! Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for. Her kommer oppskrift på en god og lettlaget fiskegryte med torsk, masse grønnsaker og en nydelig saus.


Med denne gryta får du i deg alle de om dagen i ett måltid faktisk. En drøm av en fiskerett. Hyse er en nydelig fisk som vi burde spise mer av. I hvert fall bør du slå til hver gang du kommer over den i fiskedisken.


Den er på samme måte som torsk veldig lett å bruke i kjøkkenet, og denne smaksintense paprikarøren gjør susen. Ved å pakke den inn i en god spekeskinke er du sikret perfekt stekt og saftig kveite selv etter en runde på grillen eller i pannen. Denne retten blir nemlig like god om du bare har en stekepanne for hånden.


Enkle og gode fiskeoppskrifter: Få gode oppskrifter på fiskemiddager. Vi har samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan få litt mer fisk inn i hverdagen. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.


God fiskerett

Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Wok er en matlagingsteknikk som benyttes i østen. En wok er laget av svært tynt metall, og med sin buede fasong går tilberedningen raskere. Noen som har oppskrift på en god , enkel fiskerett ? Gjerne i form, med grønnsaker og fløte.


Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele på medium varme. Ha i løken og stek den i fem minutter til den blir blank. Ha i biter av søtpotet og ras el hanout og stek i et minutt.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg