tirsdag 20. juni 2017

Bilsete barn test

Stort utvalg av farger og modeller. Vi gir deg gode råd. Les mer og kjøp her! Barnas Hus butikk her. Kjøp bilsete til barn hos Babyshop.


Kun barn eldre enn år kan transporteres på andre (evt. tredje) seterad.

Regntøy til barn : dyrest var ikke best i test. Når man skal kjøpe regntøy til barna er det viktig å gjøre et godt valg. Feil regntøy kan gi dårlige opplevelser for barna , og derfor er det lurt å finne det regntøyet som passer best til ditt barn. For bena er det ikke fullt så godt stelt.


En ett- til toåring sitter komfortabelt, men en treåring må bøye bena desto mer. For en del barn går det greit uansett, men med vintersko på kan andre synes det blir ubehagelig. Dukken som ble brukt i testen tilsvarer i vekt og størrelse et barn på måneder.


Sørg for å stramme selen slik at barnet sitter godt fast.

Når barnets hode har begynt å rekke over kanten kan man bytte sete til den neste størrelsen. NAF har også valgt å teste bilsetepute, som flere bruker som alternativ for større barn. De fleste bilstolene som er testet gir tilstrekkelig beskyttelse for hodet, brystet og magen i kollisjonstestene. Anerkjente merker og testvinnere. Småbarnsbilstolen er det andre setet ditt barn vil bruke.


If Skadeforsikring støtter Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. Det kan brukes fra ca. De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo. Nå kan du bestille sertifikatet på nett. Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon.


Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete- test. For å finne ut mest mulig om de mest populære bilstolene har vi derfor bedt brukerne evaluere sine egne bilstoler. Når toppen på ørene til barnet er i linje med stolens høyeste punkt har ditt barn vokst ut av bilstolen. De har vurdert det mange er opptatt av når de skal velge bilstol: komfort, montering, regulering av setet og hvordan det er å flytte på stolen.


Ny test : Forovervendt barnestol bedre enn bakovervendt. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en.

I dag er ikke dynamisk test et krav for sideveis påvirkning. Den obligatoriske, bakovervendte posisjonen av barn er utvidet til måneder, i stedet for ni måneder, som i gjeldende forskrift. Og her er en som mener, og har data som viser at det er like trygt, og enkelte ganger tryggere for barn å sitte med kun bilbelte.


Ingen barn er like, derfor er det viktig å finne et sete som passer ditt barn. Ved å prøvesitte setet ser du om barnet sitter godt og trygt. Passer bilstolen i din bil? Se om setet er godkjent for din bil ved å sjekke bil-listen til det setet du har valgt deg. Her har vi ting for større barn.


Et tegn på at barnet føler seg stort. Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente. Vær klar over at Maxi-Cosi sin modell er en kombistol som kan brukes både fremovermontert og bakovermontert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg