fredag 9. juni 2017

Drikkelek uten kort

Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Her er en drikkelek som kan ta helt av. Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre man har noen å ta igjen på drikkingen.


Den eller de som drikker trenger person som kan gå å etterfylle glassene eller finne mer drikke gjennom leken. Du kan løse dette inn mot at du kan gå på do. Du må ta straffeslurk om du går på do uten do- kort ! Den som trekker dette kan komme med en regel som gjelder for alle.


Må gjøre ett eller annet før en drikker. Kan ikke si navn til noen. Hva er din favoritt drikkelek? Norges råeste drikkelek?


Etter å ha gjettet riktig to ganger (kort i bordet) kan spilleren velge å passe eller fortsette. Dersom spilleren passer skal neste spiller fortsette med det antall kort som ligger i bordet. Når en spiller da gjetter feil så skal man drikke en slurk for hvert kort som viser. Trikset her blir å få mange kort i bordet og så PASSE.


Legg kort i en pyramide med linjer hvor du skal ha. Så deler du ut kort til alle deltakere. Mellom 5-kort litt etter som hvor mange som er med… 1. Runde: Begynn med å trekke kort på nederste rekke fra venstre. Man legger alle kortene ut på bordet ( med ansiktet ned såklart ) og hver person trekker et kort. Man kan ikke peke, si navn på personene, eller banne.


Gjør man dette må man ta slurker. Går man fra bordet for å gå på do ( uten å ha do- kort ) må man ta bånnski. Kongens kopp ( drikkelek ) Drikkelek til helgen sitte p vorspiel med en stille og klein stemning er noe ingen nsker. Login Logi et kort i panna er kult, man fester et kort i panna uten å se, slik at ingen vethva de har selv, så satser man oppgaver, og sier feks. Den personen som skal kjøre busstur, trekker ett kort på hver rekke fram til man når toppen.


Du trenger en kort stokk. Tall fra 1-er drikke kort som du kan gi til hvem du vil. Nå husker jeg ike leken helt, menmen. Hvis man har det kan man gå på do.


Drikkelek også kalt drikkespill eller ølspill er et spill, som gjennomføres der deltakerne skal alkohol med formålet å bli beruset. Disse spillene varierer mye i omfang og kompleksitet, og mange er direkte utledet av spill, som normalt spilles uten alkohol. Denne delen av spillet fortsetter til stokken i midten er tom. Nå sitter man igjen med sirkelen bestående av kort.


Man fortsetter på vanlig måte med å trekke et kort og gi det til noen, men nå er det verdien på kortet som avgjør antall slurker (for ess, for en firer, for en dame, og videre). Norsk nettbutikk med e-sigaretter og tilbehør. Pakkeleken er fast tradisjon hos oss på nyttårsaften. Hver og en familie har med seg pakker og kveldens høydepunkt er uten tvil denne leken.


Alle gjestene har med seg et gitt antall pakker. Gjerne pakket inn i festlige fasonger. Ingen dyre pakker, men rundt kr. Jeg og mine venner pleier alltid og ha denne drikkeleken på våre vors.


Drikkelek uten kort

Man blir i veldig god humør. Mange har begynt å tæppe med bankkortet sitt, der grensen tidligere i år ble hevet fra 2til 4kroner uten at du trenger PIN-kode. Andre har tatt enda et steg videre – mange steder kan man nå betale ved å bruke smartklokka, mobiltelefonen eller et aktivitetsarmbånd. Da er det klart for å kjøre i gang med første runde!


Dere begynner med å snu ett og ett kort fra nederste rekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg