torsdag 1. juni 2017

Kyllingklubber tapas

Kyllingklubber tapas

Og, du - husk servietter! Min favoritt nummer to fra lørdags tapasbuffet. Ja, for jeg mener det er lov å ha flere favoritter, i hvertfall med mat:) Som det da står forklart i kokeboken er kyllingklubber kyllingvinger der den lille nederste biten av vingen er fjernet. Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie.


Kyllingklubber tapas

Her får du oppskrift på deilige klissete og utrolig smakfulle kyllingklubber. Husk å beregne god ti for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst timer. Hei, kjære Godt-leser! Kyllingklubber i deilig marinade er godt til både sofakosen og som enkel fingermat. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi satser på litt snacks på fredagskvelden. Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du tips til godt tilbehør. Rødvin hører selvsagt me og den franske godbiten vi anbefaler til måltidet er svært populær i sitt hjemland. Klissete kyllingklubber.


En våtserviett eller godt tørkepapir er å anbefale til disse gode kyllingklubbene som Lise Finckenhagen laget i Nitimen. Albondigas er en del av spansk tapas. Her har vi marinert dem på ekte Mexikansk vis med en marinade basert på salsa, appelsin, lime og olivenolje. Når du er ferdig med å spise pinchos så kan kelneren ganske enkelt telle opp tannstikkerne og slik vet han hvor mye du har spist. Det er en glede for meg å ta med meg litt av denne fantastiske matkulturen hit til Trondheim og tilby dere mine spanske tapas.


Dette trenger du for å lage klissete kyllingklubber med coleslaw til personer. Coleslawen ½ sommerkål gulrot liten rødløk ½ rød chili g gresk. Strø litt med basilikum før du serverer og du har noe som hele familien har lyst å knaske på. Hundrevis av forskjellige restauranter. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Kyllingklubber tapas

Profiteer van deze aanbieding! Her finner du en oversikt over hvilke allergener denne retten inneholder. Tapas Large - BBQ kyllingklubber antall. Ta kontakt med oss om du har.


Typisk serveres det som små lekre porsjoner av ulike matretter. Enkleste formen for tapas er å sette fram oster og skinker, litt frukt og grønnsaker eller salat, godt brød og ferdigkjøpt aioli eller dressing. Når vi lager tapas har vi mange retter som går mot det salte, vi hadde derfor lyst til å lage en rett som var litt annerledes og som bryter litt med de andre rettene vi pleier å lage. Vi eksperimenterte derfor litt med en gjeng kyllingklubber , mange gode smaker og honning.


Sett ovnen på 2grader. Bland solsikkeolje og mørk soyasaus godt sammen. Typisk for tapas er en blanding av oliven, smakfulle oster og småretter som melon med spekeskinke. I hjemlandet Spania serveres ofte tapas som gratis tilbehør til aperitiffen før middag. I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid.


Voksne elsker de, barn elsker de, ja, det er bare å sette i gang hvis du ikke er overbevist enda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg