fredag 2. juni 2017

Design egne klær

Tilfredshetsgaranti. Vælg tekst og motiv på forkle. Perfekt gave til en mesterkok! Design Genser og mye mer! Inget minimumsantall.

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. På Boozt finner du over 6merker.


Lag din egen t-skjorte, gensere, kule klær , barneklær, babyklær og annet med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt. Med Spreadshirt kan du enkelt designe dine egnet T-skjorter, gensere og tilbehør og få alt trykket. Gi kreativiteten fritt spilleroPersonaliser T-skjorter, jakker, capser, hettegensere og mye mer: Over 2produkter venter på dine motiver, tekster og bilder.


Nå har du muligheten til å design dine egne t-skjorter topper gensere og mye mer.

Velg i et stort utvalg av motiver skriv din egen tekst eller last opp dine egne bilder! Enkelt design dine egne personlig plagg. Vis filtere Skjul filtere. Klær skaper folk, og klærne dine sier hvem du er som person!


Stort utvalg av morsomme og kule t-skjorter til både herrer og damer. Klærne er av god kvalitet til rimelige priser. Vi har spesialisert oss på trykking og brodering av klær og tekstiler.


Her får du kjøpt klær , gensere, T-skjorter, skolegensere, arbeidsklær og alt annet av tekstiler med egne logoer og design trykket eller brodert. Det å sy sine egne klær handler ikke lenger om økonomi eller nødvendighet på samme måte som før i tiden. Stoffer kan være dyre og vi lever travle liv, der det ikke alltid er plass til så mange hobbyer.


I dag er det ofte andre grunner som ligger bak. Hvis du bruker navnebåndet til dine egne kreasjoner, så skal du ikke få mange nye kunder før navnebåndet er tjent inn. Med navn i tøyet er det lett at finne fram til deg.


Klikk her, for å få inspirasjon til design og fargekombinasjoner, mm. Sammensett dine egne , individuelle navnebånd med navn. Merk følgende: Det trykte området har en noe røffere struktur enn resten av plagget (det kan se ut som blekk er trukket inn i plagget), så unnå denne varianten til uniformer og klær som skal vaskes ofte.


Sjekk ut massevis av kule klær , produkter og tilbehør du kan tilpasse som du vil, med kule trykk og tekster.

Lag din egen t-skjorte og masse andre kule klær med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt. Herreklær fra Got2have i Sarpsborg. Europas nrpå personlig klestrykk! Vi leverer over hele Norge, og har stort utvalg i herreklær!


Finn de rette treningsklærne for gruppen din og velg farge. Last opp deres egen logo eller design , eller bruk et kult design fra vårt rikholdige galleri. Hos oss kan få trykket hettegensere akkurat slik du vil ha dem, og lage noe absolutt individuelt. Velg blant en rekke designmaler og skrifttyper, og kombiner dem på helt nye måter. Selvsagt kan du også iscenesette dine egne bilder, tekster, motiver eller logoer, og få trykket en genser som er helt unik i hele verden.


Sy klærne dine selv. Dersom du har en symaskin, er det lett å enten sy egne klær , eller redesigne gamle. Redesign kan forlenge klærnes liv, for da kan du ta noe som er umoderne og gjøre det moderne igjen. Dermed kan klærne brukes lengre, i stedet for at du må kjøpe nye hele tiden.


Men det finnes også en rekke nettbutikker som spesialiserer seg på å selge skreddersydde klær. Du kan blant annet få dresser, skjorter, bukser og piquetskjorter laget etter dine egne kroppsmål. Tailorstore er størst i Norden på skreddersydde klær. Nettstedet har 100.


Profilerte strømper i ditt eget design. Treningsklær med egen logo. Du kan se mer av det vi gjør på linja på vår facebookside, Klær , mote og design -Solborg FHS. Jeg gleder meg til å få deg som elev.


Folkehøgskolebloggen. Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg. Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint. Ulike størrelser og former tilgjengelig.


Når du skal merke dine egne sydde klær eller tekstilprodukter, er det ekstra fint med personlige lapper med en tekst eller logo. Vi kan lage lapper i mange varianter, størrelser og farger. Prøv oss, vi lover god kvalitet og et flott utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg