tirsdag 20. juni 2017

Enkle strikkemønster

Enkle strikkemønster

Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart! Gå til den nye siden Mer om den nye strikkesiden. Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster.


Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Jeg er av den oppfatning at alle skal kunne ha muligheten til å strikke enkle , anvendelige plagg ogStrikkespinnbloggen har derfor som mål å vise grunnleggende og enkle fremgangsmåter og lage oppskrifter som kan bidra til økt strikkeglede og fremme kreativiteten blant folk flest, er Edel Maries eget utsagn om motivasjonen bak bloggen. Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12.


Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving. Enkel Nøstebarnsgenser. Langlue og volangskjerf. Kjøp deilig myk Vestlandsull – Perfekt til høststrikk!


Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke, og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Gratis program til å lage strikkemønster - Win Crea.


Enkle strikkemønster

Programmet er enkelt å bruke og jeg har lagt det inn her, så det er bare å laste det ned. Av Bitta Mikkelborg. Dette er den femte boka i Bitta Mikkelborgs Strikking hele året-serie, og denne gangen er det sjal og skjerf som står på agendaen. Norges største portal for kjøp og salg av strikkemønster , strikkeoppskrift og heklemønster. Finn inspirasjon eller ditt neste strikkemønster her.


Strikk votter med revehoder Enkle leggvarmere i Alfa. Eggehatter med lusemønster. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Er det noen som vet om et enkelt og greit program (helst for Mac) til å lage eget strikkemønster ? For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Dette er Jorids tredje bok, og denne ganger får du oppskrifter på votter, vanter, luer, sokker og leggvarmere til barn i alderen til år.


En enkel og inspirerende måte å lage mønster på er å bruke excel. Ved å bruke datamaskinen istedet for papir og blyant, er det enkelt å prøve seg fram og se hvordan fargene passer sammen. Det finnes også spesialprogrammer å få kjøpt, men siden mange likevel har excel, synes vi det er greit å tipse om hvordan man kan bruke dette. Dersom du eier en smart-telefon eller et nettbrett kan du raskt forvandle et bilde til et strikkemønster ved hjelp av appen StitchSketchLE.


Enkle strikkemønster

Jeg har testet ut gratisversjonen for mobil, og synes det fungerte fint på enkle bilder, mens foto av mennesker eller andre mer komplekse bilder ikke ble noen suksess. Mønsteret lages med KnitPro, som er en gratis web-applikasjon. I tillegg er det greit å bearbeide bildet som skal brukes i Photoshop eller GIMP. Vamsegarn på pinnestr. Jeg fikk noen hyggelige tilbakemeldinger på mitt helt enkle nybegynnersjal, jeg har derfor laget en oppskrift på pulsvarmere for deg som ikke er så øvet også.


Jeg har brukt gram tynt alpakkagarn, men bruk gjerne et tynt ullgarn hvis du liker det bedre. Det enkle er ofte det beste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg