tirsdag 6. juni 2017

Fine guttenavn

Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. De er alfabetisk sortert under. Hvilket gutte navn synes du er finest? Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt.


Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista, med kanskje Sivert øverst. Jeg har tenkt en del på navn i det siste, og selv om jeg er ganske forberedt med tanke på jentenavm, så mangler jeg guttenavn ! Jeg har ingen anelse, annet enn at det ikke kan være et av disse: Daniel Adrian Magnus Ronny Andreas Mathias Morten Helst vil jeg unngå navn med r. Hva er de fineste guttenavnene dere vet om? Vi får en liten en i april og siden han skal ha to etternavn synes vi det er greit at ikke fornavnet er av den lengste sorten.


Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Disse navnene har vært lite brukt i flere tiår nå, men da de hadde sin storhetstid fantes de i ganske mange familier. Om man ønsker oppkalling, kan disse navnene være fine å bruke nå, sier Utne.


Fine guttenavn

Han mener også at de kan fungere som navn nummer to, som kanskje ikke nødvendigvis brukes til daglig. Leter du etter samiske guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn.


Husk på at vi jo har navnet Audun også, og da vil Auden være en diskret og fin vri vekk fra dette langt mer vanlige navnet. Navnet stammer fra engelsk og betyr ‘gammel venn’, og bare det i seg selv kan nesten få deg til å smile. Fine , Pene, Nydelige, spennende og sjeldne Guttenavn.


Trenger hjelp til finne et lite brukt navn til mageboeren. Alle de navnene var fine Nathaniel er jo nydelig. Da var de uvanlige og nye navnene gjerne satt sammen av navn man kjente fra fr, som for. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen. Frans endte høyest med en 75.


Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Hundenavn til tispe finner du her.


Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier. Et jentenavn som Lja eller Venill, eller guttenavn som Virginijus er bde dristig og flott, men du. Dagbladet To fine navn-Jeg har alltid syns at Emilian er et fint navn, s jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville kalle barnet mitt det hvis jeg fikk en snn en gang, sier hun Musikkvideoopptaker med et 1vidvinkelobjektiv og en avansert.


Fine guttenavn

Det kan bli flere harde konsonanter i guttenavn. Slike harde navn er Jakob (K og B), Theo (T), Theodor (T og D), Victor (K-lyd og T). Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn).


I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Kryssordhjelp - Guttenavn , navn, mannsnavn og mye mer for å løse kryssord Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.


Dette er en liste over populære navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg