fredag 9. juni 2017

Norges beste frisør

Norges beste frisør

Salongene har de beste plasseringene i hjertet av Frogner, Grünerløkka - og den grønneste avstikkeren kalt Hope som ligger i sentrum. Denne salongen satt sine ansattes helse først da den grønne profilen ble valgt, og er nå blant de hippeste salongene i byen, som mange andre salonger nå også adopterer. På utkikk etter frisør i Kristiansand? Besøk oss for en god håropplevelse! Studio Alf Kristiansand ligger sentralt til i Markensgate 3 like nedenfor kjøpesenteret Slottet.


Vår salong i Kristiansand skal gi deg et pusterom i hverdagen. Vi går for kvalitet over kvantitet, du sitter i stolen til du er fornøyd. NFVB skal være den største arbeidsgiverorganisasjonen i frisør - og velværebransjen. I Studio Alf Frisør arbeides det til enhver tid for at du som kunde skal oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service i alle våre salonger.


Stavanger hårsalong. Vårt mål er å gi deg en unik tilpassing når det gjelder fargedesign og hårklipp. Våre frisør er til enhver tid oppdatert. Vi jobber godt sammen for at alle våre kunder skal få en optimal og hyggelig opplevelse, med beste resultat, så klart. Nå kan du bestille time her døgnet rundt, enkelt og greit.


Norsk Frisørskole tilbyr en solid grunnutdanning i frisørfaget og har faglærere med stor faglig- og pedagogisk bakgrunn. Vi er i dag årsverk, og ønsker å tilby kundene en behagelig opplevelse, med oppdaterte frisører og god service. Hovedstadens frisørsalong.


Oslo har enormt mye å by på, i likhet med salongen vår. Norges beste fashion- frisør. Rett etterpå ble hun ropt opp på scenen igjen, da hun ble kåret som tredje beste frisør internasjonalt. Det var helt merkelig.


Norges beste frisør

I utgangspunktet var ikke tanken at de skulle brukes til Årets Frisør , men for å få utfordret kreativiteten. Jeg fikk gode tilbakemeldinger både fra sjefen min og fotografen, så jeg bestemte meg for å sende inn, forteller frisøren. Frisørsalongen Sjå te å klypp de AS slo blant andre Hårny frisør , Søstera til Morten og Kokeliko i kampen om å ha landets beste firmanavn.


Katrine Landvik er kursholder og ansvarlig for hele utdanningen. Katrine er utdannet i Sverige og har mange klippetimer i hånden. Jasmine er en utrolig dyktig frisør. Og ikke nok med det. Klipp, farge, oppsett - hun kan alt.


Norges beste frisør

Hun ser hva som passer, og er virkelig et fargegeni. Sjekk Insta-kontoen hairbyjasminestaal. Alle som jobber her er hyggelige og bidrar til en fin stemning i salongen. Han reiser mye rundt, både inn- og utlands for å style mange kjendiser.


Men det pleier ikke å være problem å skaffe time hos han. Frisør - og velværebransjen skal være en seriøs og attraktiv bransje med rettferdige rammevilkår der bedriftene følger lover og regler, er lønnsomme og profesjonelle. Bransjen skal ha en bransjestandard som blant annet regulerer kvalitet, samfunnsansvar, likestilling, bærekraft og lovlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg