mandag 26. juni 2017

Navneforslag guttenavn

Hva skal babyen hete? Her finner du massevis av gode navnetips. Skal det være et populært navn, sjeldent, vekke minner fra barndommen, være gammelt.


Noen navn kommer som et skud og faller som en stein etterpå. Andre navn er solide og holder seg lenge uten å få et motepreg. Her er flere hundre slitesterke navn fra inn- og utland som du trygt kan velge nå. Gå til innkjøp av en navnebok og bruk et par kvelder på å lese navneforslag høyt for hverandre.


Navneboka av Birger Sivertsen være et alternativ. For guttenavn er det Liam og Aksel som kom hurtigst inn på ti-på-topp. Det ga navnet en 24. Særlig i USA er det populært å bruke guttenavn på jenter og motsatt. Selv om dette ifølge navneloven ikke er tillatt i Norge, sier Utne det allikevel skal mye til før et slikt navn ikke blir godkjent.


Dersom navnet har en tradisjon i Norge eller i et annet land for det kjønnet de ønsker, får man det godkjent. Et guttenavn jeg vil tipse om er Marcelius. Uttalt som Marselius, men kan også uttales som Markelius. I gamle kirkebøker blir navnet skrevet med s og ikke c. Folk reagerer forskjellig på medisin. Ritalin er den som har høyest suksessrate, derfor tester de ofte ut den først.


Jeg har to gutter med ADH og de har hatt. Syntes det er vanskeligere med guttenavn siden jeg var nesten sikker på at det ble jente så hadde jeg det klart. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden?


Da har du kommet til riktig sted. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Sjekk hvilke navn som ker mest i popularitet. Listen over de mest populre guttenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av.


Topp guttenavn - Guttenavn p vei nedover. Aas Abdi Abdilm Abdinar Abdul Abdulf Abdulin Abdulld Abdullevin Abdully Abdundrisco Adart Adi Adinne Agnared Ahman Ahmet Ahmeten Åke Åker Aksad Alassel Albern Ale Alein Alekseinan Alex Alf Alfdangvare Alinarteidamerns Allid Alv Alvi Amer Ami Amund And Ande Ando Andre Andul Ann Ans Anst Anstind Antz Are Arick Arictor Ariq Arisalf Aristein Arm Arman Armar. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå! Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning.


Kjente guttenavn med fransk tvist. Sebastian er et populært navn både i Norge og USA. Den franske varianten Bastien er kortere og enklere. Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge.


Så Bronja er mitt navneforslag. På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn.


Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg