mandag 6. februar 2017

Norsk navn jenter

Let ikke lengre, vi har det du trenger. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Finn jentenavn til babyen din.


Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn.

Leter du etter et norrønt navn til en jente ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden finner du en alfabetisk oversikt over en rekke norrøne kvinnenavn. Jentene er uvenner på grunn av noen bilder som er lagt ut på Instagram. Følg serien på nrksuper.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Når undertegnede journalist spør Statistisk Sentralbyrå (SSB) om det finnes en liste over uvanlige navn i Norge i dag, er svaret at en slik liste er nærmest umulig å oppdrive. Det finnes rett og slett drøssevis med sjeldne navn i deres register.


Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste.

Lei av useriøs dating? Filmene fra siste uka på Jenter. Norsk nettdramaserie. Hele dramaserien - dag for dag - på nett: nrksuper. Dette er ikke bestandig like lett, men det er ingen tvil om at det er noen navn som er mer populære enn andre i Norge.


Her på siden finner du en oppdatert liste over de mest populære navn til jenter til enhver tid. Tiger er i bruk i Sverige for jenter og gutter, men det er foreløpig få i Norge til nå. Flere og flere kommer i bruk. Er stor sannsynlighet for at det blir et av disse navnene hvis jeg skulle få en jente noen gang,.


Navn fra nordisk mytologi. Innlegg er ikke skrevet på norsk , svensk, dansk eller engelsk. Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos. Katteportal Kattenavn.


Fransk er et vakkert og romantisk språk fullt av fantastiske navn.

Som du kanskje har lagt merke til, er det ikke lett å velge babyens navn. Ingen jenter fikk for eksempel navnet Gry eller Gunn i fjor, kun fire ble kalt Hege og ti Trine. På en skjult server kun tilgjengelig for inviterte, som nå sprer seg i ungdomsmiljøer over hele landet, blir det delt tusenvis av nakenbilder av norske jenter. Mange jenter fikk navn med en henvisning til guder som skulle beskytte dem. Like etter var det flere sm.


Her er noen fine navn Jente : Maxim, Hera og Laika Gutt. NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk for Andrine og flere hundre andre unge norske jenter på. Nr Meteorologisk institutt varsler ekstremvr fr uvrene alltid navn. Men Emma faller raskt, og det var flere jenter som fikk navnet tidligere enn i fjor.


Nora i fjor, og Norah. Bibelske, engelske og gamle norske navn i vekst. Har allerede tenkt på David og Isaak når det gjelder guttenavn.


Elias også, men har allerede familiemedlem som heter det. På jente navn har jeg tenkt litt på Ma. Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse.


Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg