torsdag 9. februar 2017

Piczo hjemmeside

Piczo hjemmeside

Piczo hadde funksjoner som shoutbox, vennetjenester og gjestebok. Piczo var gratis og brukeren trengte ingen ferdigheter i lage nettsider som å kode i HTML for å redigere sidene, men det er likevel mulig å sette inn HTML-tabeller og lignende. Herregud så morsomt å tenke tilbake på de forferdelige hjemmesidene man lagde med vennene sine den gangen!


Piczo hjemmeside

Alt for at trikkene og bussene skal bruke 5- kortere tid gjennom sentrum. Om noe kunne man laget tilsvarende antall underjordiske parkeringsplasser og latt det være parkering forbudt langs veiene, men parkeringsplassene som fors. Hvordan kommer jeg inn på siden for å få redigert ting eller se siden min? Har du en piczo-hjemmeside?


Kleo Glad i forumet. Er det gratis å ha en hjemmeside på piczo ? Alle her bruker det jo, og jeg ønsker meg en. Greit å sette seg ned å se kamp med absolutt null forventninger, så slipper man å bli skuffet, og kan heller i beste fall bli overrasket.


Piczo hjemmeside

Sunspel x piczo “T” Hopper Penn. WOOYOUNGMI SSCampaign. Inru for Hard Ears Magazine. D Japan Rina Sawayama. Union Magazine Issue 10. D Global Youth Issue.


Vi har ei tispe nå som er svært plaget med innbilt, hun skulle bli avlshåpet mitt, men dette ønsker jeg ikke å føre videre. Hun er knallfin og alt annet er rett, men dette ønsker jeg ikke som sagt og føre videre til evt andre hunder som må plages med dette. Vår setter melk, blir nervøs, sulten,. Og hvor mange om ganga? Ser det er en del her som har hjemmesider på piczo.


Piczo er utrolig plagsom hjemmeside , klikke og man har 4-vinduer med reklamer som har poppet. Det er også en Piczo verktøylinje som kan lastes ned. Denne verktøylinjen tillater brukere å ha enklere tilgang til funksjonene som er inkludert på Piczo hjemmeside.


Det inkluderer også typiske verktøylinjen funksjoner som søk og bookmarking evner en. Gå til Start-menyen på skrivebordet. Jeg vil gjerne at verden skal se hjemmesidene våre.


Som Brudberg sier, så er hjemmesider bygd opp av html-koding. Om du leser litt om dette, så kan du lage en hjemmeside ved bare å bruke notepad! Dette tar lang ti i forhold til å bruke programmer som Adobe Dreamweaver! Men det er fullt mulig å lage hjemmesider ved kun å skrive tekst i Notepad.


Jeg brukte msn og piczo hjemmeside i den tiden der jeg brukte bildene men alt er slettet for flere år siden og jeg har ikke kontakt med desse folkene lenger. Har jeg gjort noe ulovlig da?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg