mandag 20. februar 2017

Føflekk fjerning

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Føflekkklinikken er en privat klinikk grunnlagt av Dr. Samuel Nasrala som har utviklet ekspertise gjennom år med diagnose, behandling, oppfølging og fjerning av føflekker, føflekkreft, hudutvekster og hudforandringer.


Fjerning av føflekk kan gjøres av kosmetiske årsaker eller ved føflekkreft. Før inngrepet gis det lokalbedøvelse som kan svi noen sekunder. Etter det kirurgiske inngrepet bør man unngå direkte kontakt med vann 1-dager. Dusjplaster kan brukes.


Fastlegen din kan henvise deg til fjerning av føflekk på sykehus hvis det er uavklart om det er en godartet eller ondartet føflekk. Når du er henvist for operasjon av føflekk og det er uvisst om det er en godartet eller ondartet føflekk , vil kirurgen fjerne den med god margin. Mange er redd for at det skal være smertefullt, men det er en unødvendig bekymring.


Våre hudleger vil sette lokalbedøvelse i området. Du vil kun merke noen få små stikk. Nyheter Happy lift - trådløft med mye løft og lite ubehag. Super tynne nåler for Botoxbehandling fra siste kongress - mindre fare for blåmerker, en kjenner nesten ikke stikket. Vi nordmenn er blant de landene som har høyest antall personer med hudkreft, det er derfor viktig å få sjekket føflekkene sine hos lege og få dem fjernet etter behov.


Hvis du bestemmer deg for å skjære de vekk, prøv først med en føflekk , slik at du får se hvordan arret blir. Ofte synes jeg arrene blir større og styggere enn selve føflekken. Det er derfor ofte greit med å starte med føflekk , før man har 4-stygge arr. Det er viktig å følge med pigmentforandringer i huden med tanke på utvikling av føflekk -kreft.


Føflekk fjerning

Man kan få føflekk -kreft hvor som helst i huden. Hos menn er det vanligst på ryggen, og på kvinner på leggene. Fordi det kan være vanskelig å skille en atypisk pigmentnævus fra et malignt melanom, vil man ved tvil måtte foreta en eksisjon for sikker diagnostisk avklaring. Lesjonen bør fjernes med fri rand.


Forebygging og risiko. Enkelte faktorer kan øke risikoen uten at vi kan påvirke dem. Vi kan likevel ta noen valg som bidrar til å minske risikoen, selv om det ikke gir noen garanti mot å få kreft. For den som får kreft, vil det å være i god form gjøre at man tåler behandlingen bedre og har lavere risiko for senskader. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Det finnes to måter å fjerne vorter og føflekker på, enten ved frysing eller ved kirurgisk fjerning. Les om Fjerne føflekk. Finn klinikker, priser og les anmeldelser.


Tjenester innen Fjerne føflekk tilbys hos 1klinikker (både private og offentlige). Dersom legen ikke kan utelukke føflekkreft bør man benytte kirurgisk behandling og. For best resultat etter fjerning av en føflekk bør såret holdes åpent og luftig. Dette gjør at såret gror fort og arrdannelse minskes.


Føflekk fjerning

Sårkrem brukes 2-ganger daglig i 7-dager. Den fjernede føflekken sendes inn til et laboratorium for patologi, der man foretar en mikroskopisk undersøkelse av vevet og avgjør om det foreligger kreft eller ikke. Dersom mistanken om malignt melanom bekreftes, skal pasienten snarest henvises til kirurg for utvidet fjerning (reseksjon) av huden omkring der føflekken var.


Er man usikker på om en føflekk er i orden eller ikke, avstår vi fra laserbehandling. I så tilfelle må det fjernes kirurgisk. Inngrepet med laser tar fra sekunder til minutter og er helt smertefritt etter først å ha fått lokalbedøvelse. Gir fjerning av føflekker og utvekster arr? Dødeligheten ved føflekkreft er lav sammenlignet med andre kreftformer, men har økt de siste tiårene.


Føflekk fjerning

Etter fjerning av modersvulst er over av alle som opereres for føflekkreft helbredet, men prognosen er avhengig av om sykdommen er lokalisert (ingen spredning), regional (spredning til nærliggende lymfeknuter) eller om det foreligger fjernspredning ved diagnosetidspunktet. Laserfjerning gir sjeldent arr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg