onsdag 15. februar 2017

Bilstol til baby

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus butikk her. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Gratis frakt fra 6kr. Check out For The Baby. Det er viktig å sikre barnet i bilen fra første dag. En nyfødt, liten kropp er skjør, og konsekvensene av en kollisjon eller bråstopp kan være katastrofale. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?


Dersom du kjøper på nett og velger hent i butikk så vil våre ansatte hjelpe deg med montering av bilstolen inn i bilen din. Lyst til å lære mer om sikkerhet i bil?

Her finner du komplett oversikt over hvilke regler som gjelder for barn i bil. Bilstolene er designet for bakovervendt bruk for babyer i alderen 0-måneder og 0-kg. Babybilstolen kan også brukes utenfor bilen som vippestol eller matstol. For eksempel finnes det beltemonterte stoler som er fra til kilo.


Bilstoler, barnevogner og utstyr til baby og småbarn JavaScript ser ut til å være deaktivert i nettleseren. Hvis det er en ting til babyen dere bør kjøpe nytt, så er det bilstol. Bilstoler er laget for å absorbere støt og må behandles forsiktig. En bilstol kan ha fått usynlige skader som forringer sikkerheten dersom den har falt i bakken eller vært i en kollisjon.


For deg som forelder kan disse være umulige å oppdage. Den setter også krav til sikkerhet ved sidekollisjon, noe som ikke er et krav etter R44-standarden. Når babystolene er godkjent etter i-Size-standarden, oppgir produsentene i tillegg en minimums- og maksimumslengde på babyer som kan bruke setet, slik at det blir enklere for foreldre å velge rett bilstol. Etter R44-standarden oppgir man kun. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol.


BILSTOLER TIL BABY OG BARN. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt.

Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute. Hos oss finner du bilstoler til nyfødt, bakovervendte bilstoler, fremovervendte bilstoler, baser til bilstoler og bilstoler som kan brukes som både bakovervendt og fremovervendt. Når man kjøper bilstol er det viktig å kontrollere hvilket sete som passer til din bilmodell. Når man har kjøpt bilstol til barnet, dukker det gjerne opp et behov for noe tilbehør.


Her ser du vårt store utvalg med diverse som kan være nytting å ha til bilstolen, alt sammen fra gode merker, og så klart til ditto priser! Når man skal ha med barna i bil er det påbudt at de skal være sikret med en godkjent bilstol tilpasset barnets vekt og høyde. Det finnes mange forskjellige design, og alle de er delt inn i vektklasser.


Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon. Det er påbudt å sikre de aller minste bakovervendt når de sitter i bilstol.


Hvor lenge er avhengig av setet du har. Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, til minst år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg