torsdag 16. februar 2017

Apotek drammen åpningstider

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Apotek drammen åpningstider

Gode tilbu tips og råd på e-post. Farmasiet - Alltid åpent og lave priser på apotekvarer. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Nå opptil rabatt.


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Boots Apotek Drammen Legevakt, præsentation af sted og åpningstider. Janne Bølstad og Lone bergersen 08.


Vi er to jenter fra røyken videregående, helse og oppvekstfag. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Torget apotek i Drammen og Torvet apotek i Hokksund er to 1 lokaleide apotek (det vil si ingen kjedetilknytning).


Apotekene har et bredt sortiment innen blant annet hudpleie og sårstell. Sykehusapoteket Drammen ligger på sykehuset i Drammen som er en del av Vestre Viken helseforetak. Boots apotek Drammen Legevakt fra , Viken. Er dette ditt firma? Hos oss blir du møtt av engasjerte medarbeidere med allsidig og nyttig kunnskap om helse og velvære.


Vårt apotek i Drammen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Legg til sted Logg inn Kategorier.


Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi er et bydelsapotek med fokus på personlig service til våre kunder. Vitusapotek tilbyr hudpleiebehandling i egen hudpleiesalong.


Apotek drammen åpningstider

I tillegg har vi god kompetanse på veterinærmedisin og multidose. Hos oss kan du få hentet ut medisiner på resept og kjøpe reseptfrie medisiner og handelsvarer. Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.


Vi har lange åpningstider og gratis parkering i parkeringshuset knyttet til senteret. Vi bryr oss om deg. Apotek Gulskogen finner du på Gulskogen senter i Drammen. Apotek på Drammen sykehus På apoteket ved Drammen sykehus får du ekspedert resepter og kjøpe reseptfrie legemidler og sykepleieartikler.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg