fredag 24. februar 2017

Gravid før mensen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.


Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Er det mulig å bli gravid 3-dager før mensen ?

Jordmor sier at det også kan variere når man med sikkerhet kan slå fast at man er gravid. Det kommer an på graviditetstesten, noen er mer sensibel enn andre. Kan hun da være gravid ? Det er noen som viser positivt to-tre dager før forventet menstruasjon, mens andre må man vente til forventet mens eller en dag over forventet mens.


Gravid dagen før mensen ? Vanlig menstruasjon under graviditet? Så, ja, du kan bli gravid før og etter mensen. Rett etter Periode.

Ifølge fødselslege Dr. Robert Zurawin, av Babycenter. Zurawin sa en typisk periode varer i fem dager. Hvordan kunne jeg bli gravid dagen før ventet mens , og positiv test uker etterpå?


Har dagers stabil syklus. Skulle hatt mensen for dager siden. Tok test i morges og d. Det kan være vanskelig å beregne akkurat når eggløsning skjer siden den kommer ca. Sædcellene kan leve noen dager inne i livmora og dermed være på vent når en eggløsning kommer.


Jenta kan med andre ord bli gravid selv om dere ikke har samleie akkurat den dagen hun har eggløsning. Det er en forkortelse av det engelske premenstrual syndrom (ulike symptomer som kan oppstå før mensen ). Symptomer eller plager som kan oppstå i tiden før mensen skyldes økningen av hormonene som nå jobber for å forberede avstøtning av slimhinnen. Veldig mange jenter kjenner seg litt i ulage noen dager før mensen. Hadde heller ingen tegn. Luktet lunta når jeg telte litt dager og så at jeg hadde spottet ni dager (aldri spottet så lenge før mensen før ). Håper du tror riktig.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.

Altså, dagen før faktisk mens har jo eggløsningen skjedd for lengst, og et lutealfasen veldig kort blir den fort kort for egg å feste seg. Så praktisk umulig å bli gravid dagen før mens. Men, dagen før forventet mens kan man bli gravid hvis eggløsningen er forsinket den måneden, men da blir gjerne syklusen lang også, og det vil ta 10. Vi hadde akkurat begynt prøvinga så fikk positiv test før mensen kom.


Jeg tror det, vet egentlig ikke sikkert når jeg hadde eggløsning sist, for har bare hatt en mensen etter at jeg mistet før jul. Spottet ca litt over en uke før mens som vanlig, så jeg trodde mensen skulle komme som vanlig. Men fra jeg sluttet å blø tok det dager til jeg hadde EL, og så dager til mensen. Les også Er jeg gravid - dette skjer med kroppen store NEI når du er gravid.


Diskuter med andre som nylig er blitt gravide. Se denne fantastiske vidoen fra befruktning til fødsel! Noen av tegnene er det mange som får den siste uken før man skal ha mensen , så dette er absolutt til forvirring når man går der og lurer på om man er gravid. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide.


Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Det er ikke alltid at gravide blir henvist til ultralyd for små blødninger som antas å være ufarlige.


Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg