torsdag 2. februar 2017

Gravid uke 32 kynnere

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. De fleste vil merke kynnere først etter 20.


Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. I tarmen tas det opp mineraler, som kalsium og jern, til dannelsen av henholdsvis skjelett og røde blodceller. Gravid uke til 35.


Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Nå begynner du å bli tung, og tyngre skal du bli! Når du er gravid i uke så skal barnet fortsatt doble sin vekt. I uke lider du kanskje av bekkenløsning, hemoroider og halsbrann.


Les alt om graviditeten i uke 32. Har du tenkt noe om hva som utløser kynnerne? Er det når du stresser en dag eller? Jeg ble sykemeldt allerede i uke pga hyppige kynnere.


For hva er normalt, og hva er ikke normalt? Og hvordan skal man vite forskjell på kynnere og rier - eller enda vanskeligere, for tidlige rier? Urinblæren din blir klemt sammen av barnets hode, så sjansen er stor for at du flyr hyppig på toalettet både dag og natt. På svangerskapskontrollen skal du få vite hvordan barnet ditt ligger, og om hodet er festet eller ikke.


De aller fleste legger på seg en god del nå, mange så mye som opptil kilo. Om barnet: Negler og lengre hår. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Kroppen vokser ikke like fort lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo.


Du merker trolig stadig mer til kynnerne, særlig når du beveger deg. Blir det plagsomt, kan du prøve å endre aktivitet. Om du da etter stund fortsatt merker at magen strammer seg med jevne mellomrom, bør du ringe jordmor eller fødeavdeling for å få råd. Noen kvinner merker kynnere allerede før halvgått svangerskap, men for de fleste vil de bli merkbare en gang i siste halvdel av svangerskapet.


De er mest vanlig etter 32. Føler at magen er mer hard. Hvor smertefulle var dine kynnere ? Du skal ha lagt på deg mange kilo innen uke , og det kan føles ganske tungt. Drikk masse vann, og spis lite og ofte. Hva er kynnere og hvordan oppleves de for den gravide ? Kynnerne varierer mellom å væ.


Du er nå gravid i uke , og ditt foster er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Hadde ny kontroll på sykehuset ca hver uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg