fredag 3. februar 2017

Norske navn jenter

Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge. Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Leter du etter et norrønt navn til en jente ? Da har du kommet til riktig sted!


På denne siden finner du en alfabetisk oversikt over en rekke norrøne kvinnenavn. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Her på siden finner du en oppdatert liste over de mest populære navn til jenter til enhver tid. Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent. Eksempler på slike navn er Analius, Blostrup, Dille, Drua og Gammel, sier Utne.


Norske navn jenter

Dette er en liste over populære navn. Finn de mest mest brukte navnene her! Fransk er et vakkert og romantisk språk fullt av fantastiske navn. Som du kanskje har lagt merke til, er det ikke lett å velge babyens navn.


Er stor sannsynlighet for at det blir et av disse navnene hvis jeg skulle få en jente noen gang,. Innlegg er ikke skrevet på norsk , svensk, dansk eller engelsk. Populariteten til begge navnene falt riktignok som et lodd under og etter krigen, men begge var allerede på vei ned.


Navnet var allerede på vei ne men samtidig er det et navn som er veldig allment og som vi har en sterk tradisjon for i Norge. Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Har allerede tenkt på David og Isaak når det gjelder guttenavn. Elias også, men har allerede familiemedlem som heter det. På jente navn har jeg tenkt litt på Ma.


Norske navn jenter

Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos. Katteportal Kattenavn. Ingen jenter fikk for eksempel navnet Gry eller Gunn i fjor, kun fire ble kalt Hege og ti Trine.


Norske Navn - Et navneleksikon. Mange jenter fikk navn med en henvisning til guder som skulle beskytte dem. Like etter var det flere sm. På en skjult server kun tilgjengelig for inviterte, som nå sprer seg i ungdomsmiljøer over hele landet, blir det delt tusenvis av nakenbilder av norske jenter.


Norske navn jenter

Nr Meteorologisk institutt varsler ekstremvr fr uvrene alltid navn. Navn fra den norske middelalderen og sagaene. Men Emma faller raskt, og det var flere jenter som fikk navnet tidligere enn i fjor. Navn p vei opp og fram Universitetet i Bergen 25. Nora i fjor, og Norah.


Bibelske, engelske og gamle norske navn i vekst. Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse.


Nye navn Disse listene inneholder navn som er laget på bakgrunn av reelle, norske navn i bruk. Navnene er generert av et program som leser data om virkelige navn , oppretter en fler-dimensjonal bokstav-til-bokstav statistikk - f. Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg