tirsdag 14. februar 2017

Enkel fingermat

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Fingermat er den norske betegnelsen for slike småretter, I dag har tapas utviklet seg til å bli en svært populær kokekunst, med egne restaurantkjeder og varierte menyer som utgjør hele måltider.


Ikke minst har mange funnet ut hvor genialt fingermat er å servere til fest og gjester. Her har du noen forslag til enkel og god mat til sommerfesten, konfirmasjon,. I den anledning deler jeg en superenkel oppskrift på rask fingermat som er skikkelig. Seks enkle småretter.


Vi har satt sammen våre tapasfavoritter som du lager på et blunk. Disse består av spanske kjøttboller, mozzarella og tomat, enkle hvitløksgratinerte skiver og aioli, kyllingvinger, lompe-wraps og til slutt en miks av frukt og grønt. Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest. Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på.


Oppskrifter på spennende fingermat Minifest i munnen! Her er oppskriftene på små og supergode munnfuller som passer perfekt til både festlige lag og helgekos. Mine forslag til tapasretter.


Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Fingermat er fantastisk , den tar seg godt ut og gjestene liker å smake på forskellige små ting, så bruk fantasien. Fingermat er å anbefale når du skal ha noe enkelt og raskt å spise, gjerne stående, og uten bestikk.


Enkel fingermat

Glem snitter og opplev i stedet små ,spennende munnbiter fra hele verden. På ett brett så å si. Da er vårt forslag fingermat. Dette er en veldig enkel fingermatrett.


Det eneste du trenger er fetaost, bacon og tannpirkere (uten smak) eller cocktailpinner. Lekker mat til store eller små anledninger. Til formelle, uformelle feiringer eller til en enklere samling.


Enkel fingermat

Menyen er praktisk presentert og satt sammen av smaker som passer enhver gane. Trenger du hjelp til servering, oppdekking, skjenking eller annet så kan vi bistå. For en tid tilbake lagde jeg fingermat til et Tara-arrangement der vinekspert, Gunnhild Bjørnsti lærte leserene om bobler i from av cava, prosecco, champagne og cremant. Jeg lagde fingermat til vinene, og med tanke på at alt ble spist, må jeg vel konkludere med at de likte maten. Logg inn for å følge dette.


Lettvinte tapas Tapas - eller fingermat - ser vanskelig og flott ut, men kan lages veldig enkelt. Det aller meste kan kjøpes ferdig, og er man sammen om å lage rettene, så tar det ikke lang tid heller. Ny meny kommer, ønskes info ta kontakt via jannes.


Enkel fingermat

Tapas er supert å servere til mange gjester. Velg retter ut fra årsti anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Enkle tapasretter til høytid og fest. Her finnes artikler og oppskrifter på tapas. Søk etter tapas og brukerenes favoritter.


Omhandler også fingermat og annen småmat. Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom. Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg