mandag 20. februar 2017

Blink hus aurdal

Ferdighus som passer for både private og utbyggere. Vi har boliger tilpasset din tomt. Se vår fastprisserie og priser her! Tilpasses også skrå tomter! Se alle våre fastprishus her!


Blink hus aurdal

Finn ditt drømmehus. Vi er totalleverandør gjennom hele prosessen. Fri frakt på kjøp over 4kr.


Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. Det di fortalte meg var at pipe er inkl i byggesett, men ikke baderomsinnredning,(var motsatt før vet jeg). Vi flytta inn i et tilsvarende hus for ca 1mnd siden. Vi fikk noen pris fra et lite firma som tegnet det litt om (litt bredere og litt kortere) slik at det ikke ble en kopi. Men vi har tilnærmet full sveitserstil med utskjeringer og det hele.


Noen som har satt opp dette huset? Vi skal tegne om dette og har kommet fram til en god løsning men alltid gøy å se hva andre har. På jakt etter drømmeboligen? Få oversikt over alle norske husleverandører. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har.


Vi vil bygge morgendagens hjem. Samtidig er tradisjon viktig for oss. Det er viktig å velge en samarbeidspartner som dere kan stole på. En samarbeidspartner som finner den løsningen so.


Blink hus aurdal

Denne Pinnen ble oppdaget av Caroline Dahl-Hansen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Den vakre arken og de detaljerte utskjæringene i treverket gir dette sveitserhuset et utrolig sjarmerende uttrykk. Gode oppbevaringsmuligheter Den flotte inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus preget av tradisjonsrike detaljer. Det er lett å forstå at mange har valgt akkurat dette huset.


Ditt hus i vår neste katalog? Del bilder av huset ditt i kommentarfeltet eller send oss en melding. Passord: Har du glemt kontoen din? Aurdal er eit flott hus ! Ha ei flott juletid.


Blink har mange flotte hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg