torsdag 2. februar 2017

Kløe i underlivet etter samleie

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Har problemer med kløe og svie nedentil etter jeg har hatt sex. Skyll underlivet etter toalettbesøk og samleie.


Skyll med kaldt vann eller bruk sinksalve for lindrende effekt. Prøv å unngå å klø og klore. Unngå sykling og ridning. Ikke bare på grunn av kløen, men ofte fordi den griper inn i det intime samlivet.


Pruritus vulvae er den latinske medisinske betegnelsen for kløe i området rundt kvinnens kjønnsorganer. Mange kan oppleve at det plutselig oppstår kløe , svie og til og med utslett i underlivet. Utslett i underlivet kan være et symptom som kan skyldes en rekke helseproblemer og kan forekomme på en hvilken som helst del av det mannlige eller kvinnelige kjønnsområdet, finn riktig behandling for din tilstand!


Kløe i underlivet etter samleie

Jeg fikk kløe og svie i underlivet etter sex, og fikk kur mot klamydia. Svie i underlivet etter samleie. Noen ganger danner skjeden ikke tilstrekkelig med utflod. Da oppstår det en ubehagelig tørrhet i skjeden. Det gir svie i underlivet , som viser seg spesielt i forbindelse med samleie hvor huden utsettes for friksjon.


I det siste har jeg hatt svie og kløe i underlivet , jeg har også fått noen klumper rund. Jeg har plager i underlivet. Forferdelig kløe rundt hullet. Aldri hatt sex så det kan ikke være en kjønnssykdom.


Særlig de første gangene to personer har samleie med hverandre, kan den normale bakteriefloraen som er unik hos hver enkelt person, skape ubalanse hos hverandre. Kroppene trenger mange ganger litt tid til å venne seg til hverandres flora. I forbindelse med bruk av antibiotika kan man lettere få soppinfeksjon i underlivet.


Jeg vil anbefale deg å bestille time til lege ved helsestasjon for ungdom der du bor eller til din fastlege for en underlivsundersøkelse. Avhengig av hvor lenge man har hatt kjønnsvortene, hvordan de ser ut og hvor vortene sitter, kan legen skrive ut reseptpliktig behandling. Noen kvinner opplever plutselig å få kløe i skjeden etter samleie. Det kan være forskjellige årsaker til det.


Kløe i skjeden etter samleie. Tørrhet i skjeden kan gi kløe eller smerter i skjeden etter samleie. Har du sopp, kan du også oppleve at kløen blir verre etter samleie. SVAR: Hei jente år.


Takk for at du kontakter Ung. Tørre og såre slimhinner i underlivet ? Da er du ikke den eneste. Du kan få hjelp til å lindre disse plagene. Lukten er ekstra fremtredende ved menstruasjon og etter samleie.


Utfloden er tynn og grågul. Ved en kraftig infeksjon kan kløe og svie forekomme. Symptomene ved sopp i underlivet er voldsom kløe samt utfloden kan endre seg til å bli hvis og kornete, som oftest uten lukt.


Noen får hyppigere utflo mens andre opplever tørrhet. Sårhet ved samleie. Endringer i utflod. Derfor kan kvinner ofte oppleve sårhet eller smerte ved samleie.


Slimhinnen kan bli tørr, rød og hoven. Du forteller at du etter sex fikk kløe rundt skjeden, og at det fortsatt er kløe og irritasjon uker etter. Hudsykdommer kan ramme de hudkledde delene av underlivet.


Lichen sclerosus er en relativt vanlig hudsykdom som ofte rammer underlivet hos kvinner og menn, vanligvis de ytre kjønnslepper og klitoris, og oftest etter overgangsalderen. Det er en betennelsestilstand av ukjent årsak, som ofte starter med kløe og hvitlige striper i huden. Svie, kløe og luktfri utflod er vanlige symptomer på soppinfeksjon.


De fleste opplever at utfloden er tykk, hvit og klumpete (minner om cottage cheese), men tyntflytende utflod kan også forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg