onsdag 8. februar 2017

Gravid mens man har mensen

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Gravid når man har mensen - går det egentlig an? Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden.

Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig. Ja, det er mulig å bli gravid når man har mensen. Man må ha en meget kort menstruasjonssyklus, som er tiden fra den første dagen i en periode til den første dag i den neste periode, eller en tendens til å ha lengre perioder. Det som spiller en rolle her, er hvor lang syklusen din er. SVAR: Hei, Kristina Det er aller mest vanlig å ikke ha mensen når man er gravid , men noen får en mens -lignende blødning og noen bare en liten, kanskje litt brunlig blødning.


Mensen er et tegn på at man ikke er gravid. Blødningen skyldes at det ikke har skjedd en befruktning og at egget har gått til grunne. Det er svært få kvinner som får en blødning om de blir gravide.

Får de det er dette kun en liten blødning som ikke kan sammenlignes med en vanlig mens. Så om du har mensen er muligheten for at du er. Men hovedregelen er at får en jente mensen er hun ikke gravid.


Det er alltid anbefalt å bruke prevensjon dersom man ikke ønsker å bli gravid. For hvis man ikke vet at man allerede har vært gravid en stund kommer man vel ikke på å sjekke det. Det går ikke an å ha mensen mens man er gravid , da mensen er det som skjer når slimhinnen egget skal feste seg i løsner og kommer ut. Man kan ha menstruasjonsliknende blødninger, men det er ekstremt lite sannsynlig at disse kommer på samme tid og i samme mengde som din vanlige menstruasjon. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid.


Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon. Noen har kortere syklus, mens andre har lengre. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ?

Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner. Av forskjellige grunner har jeg sluttet med prevansjonen jeg brukte, men vi bruker fortsatt kondom. Vi ønsker helst å ikke bruke det, og er ganske aktiv i sengen. JEg lurer rett og slett på om man kan bli gravid når man har mensen ? Jeg har det for meg at dette er hvertfall en sikker periode, men.


Nei, man kan ikke bli gravid mens man har mensen. Og sædceller kan overleve i EGGLEDERNE i 2-dager. Edit: At de derimot skal komme seg fra livmoren og opp i egglederen etter 2-dager er fullstendig usannsynlig. Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. Bare å ta en test det!


Jeg er et godt eksempel på at man kan blø, men likevel være gravid. Spiren sitter enda, men gyn har stilt spørsmål om hvor den sitter, så her er det altså mistanke om svangerskap utenfor livmoren. I snitt har damer mensen i rundt år av livet. Men visste du at det er mange som ikke kan skylde på PMS? Foto: Maria Elsness.


Du tenker kanskje på at man tror man er gravid uten å virkelig være det. Dette er en psykisk forstyrrelse som er svært sjelden, men det er beskrevet, også i Norge. Normalt har en kvinne med innbilt svangerskap alle svangerskapssymptomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg