mandag 6. februar 2017

Italienske guttenavn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Matteo og Sofia tenker vi ikke lenger på som utenlandske, fordi de brukes så mye i Norge. Begge navnene finnes også på topp i Italia. Kanskje finner vi også de neste toppnavnene her til lands på Italias topp 50-liste?


Italienske guttenavn

Samtidig er det viktig at det ikke høres tullete ut eller blir for fremmed på norsk. Jeg er sammen med en italiener og vi har en nydelig sonn p mnd som heter Enzo, etter sin farfar. Men naa skal vi straks faa et nytt nurk, en liten gutt (om bare to uker), men vi klarer bare ikke finne navn som vi begge liker. Noen som har noen forslag? Jeg vil ha Antonio, pappa vil ha Const.


Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. Italia er et italiensk kvinnenavn dannet av navnet på landet Italia. Betydningen av navnet er usikker. Det kan være relatert til det latinske ordet vitulus som betyr kalv.


Navnet ble populært i Italia under renessansen og også under første verdenskrig og blir ansett for å være et patriotisk navn. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Kryssordhjelp - Guttenavn , navn, mannsnavn og mye mer for å løse kryssord Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. De deiligste italienske retter og viner. For å komme i den rette stemningen foran Italias kamper under VM har vi samlet en rekke italienske oppskrifter med tilhørende vinforslag. Hvis hun er opptatt av helsa si får hun trene mer, spise sunnere eller sjekke status på div ting hos lege eller treningssenter. Italienske navn - Navnesiden Den norske navnesiden er en samleside for de mest populre fornavnene.


Italienske guttenavn - SnartMamma - Mteplassen hmm kanskje litt tidlig tenke p navn enn, men vi har s lyst finne et guttenavn snart, da vi har hatt jentenavnet klart i mnedsvis (Camilla). Bocelli er utdannet jurist ved Universitetet i Pisa, og arbeidet i ett år som advokat før han satset på en karriere som sanger. Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg? Lilly og Sol kan også ha andre forklaringer. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné. Vi kjenner alle til historiene om Odin, den aller mektigste blant de gamle, norrøne gudene.


Likevel er det ikke sikkert det er ham de har hatt i tankene, alle de foreldrene som har gitt guttene sine navnet Odin de siste årene. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter.


Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Denne artikkelen mangler kildehenvisninger, og opplysningene i den kan dermed være vanskelige å verifisere. Kildeløst materiale kan bli fjernet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg