fredag 17. februar 2017

Hvor lenge varer feber

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Feber - er det alvorlig? Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus og bakterier.


Det er kroppen selv som forårsaker feberen. Noen ganger varer den i et par dager, og noen ganger kan den vare i flere måneder.

Han understreker at det uansett vil være fordelaktig å kontakte lege dersom man har hatt feber i over tre dager. Forkjølelse varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom. Hvor lenge har du hatt feber ? Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men.


Langvarig feber av ukjent opprinnelse kan defineres som en sykdom som varer lenger enn uke hvor det ved flere anledninger er målt. Dersom du går lenge med feber , eller har høy feber , bør du kontakte. Infeksjonen varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom.


Trodde først at det var svineinfluensa, har feber , kroppsverk og hoste.

Men ellers føler jeg meg fin. Influensa varer som oftest en ukes tid. I tillegg er det vanlig å være mer trøtt i noen uker. Hosten kan vedvare etter at den akutte sykdomsperioden er over.


Hvis man etter å ha blitt feberfri får feber igjen, er det imidlertid grunn til å være på vakt. Varigheten av feber avhenger av tilstanden som ligger til grunn for feberen. Alt materiale på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon, og er ikke helsehjelp slik det er definert i helsepersonelloven.


Vaksineklinikken fraskriver seg ethvert ansvar for skade eller tap som følge av bruk av materiale og informasjon publisert på dette nettstedet eller nettsteder det måtte vises til. Som oftest er den overstått etter 3-dager, men man er ofte trøtt og slapp i 2-uker etterpå. Hvis sykdommen varer i mer enn en uke eller symptomene er svært kraftige, bør du kontakte legen.


Andre elementer i diagnosen inkluderer måling av feber og måling av oksygenmettingen i blodet (ofte målt med en fingerklype). Legen spør gjerne pasienten om andre opplysninger som kan være til hjelp for diagnosen, f. Har du hatt feber ? I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon. Barn får lettere feber enn voksne.


C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig.

Snuppen vår på 5mnd holder på med tann og 4. Hun har ikke hatt feber , men har vært litt mer sutrete og kosete enn vanlig. Og hatt et par netter med dårlig søvn. Squishy får alltid feber i et par dager etter en vaksine.


Blære infeksjoner er forårsaket når normale bakterier som finnes på huden, i tarmkanalen, eller i avføringen blir spredd inn i urinrøret, røret gjennom hvilket urinen strømmer fra blæren ved vannlating. Generelt gjør influensa oss sykere enn forkjølelse, og varer gjerne lenger. En mild influensa kan kanskje ligne en forkjølelse, og en kraftig forkjølelse kan gi influensalignende symptomer. Typiske forkjølelsessymptomer er rennende eller tett nese, irritasjon i luftveiene og. Kosthol kropp, trening og sport Kropp og helse;.


Kontakt lege ved dårlig allmenntilstan ved feber som varer lenge (f. eks. over en uke), ved feber som kommer tilbake etter først å ha gått tilbake og hvis du har mistanke om lungebetennelse (tung pust, smerter i brystkassen). Spørsmål publisert 28. Jeg skal til India i slutten av mars og lurer på om jeg trenger noen form for vaksinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg