fredag 17. februar 2017

Dikt om fødsel

Her har vi samlet en rekke tekster som kan passe i anledning fødsel. Du kan finne tekst til babykort, til takkekort, samt dikt til den lille. Inspirert av phoebetutta sitt dikt. Sleng dere på med flere fine dikt ! Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til den Nyfødte.


Nyfødt dikt , nyfødt baby, nyfødtbilder, nyfødt gave, nyfødt søvn.

Trenger du et godt sitat? Skal du skrive et babykort, og trenger litt hjelp til teksten? Her finner du inspirasjon og tips til hva du kan skrive på kortet til den nyfødte baby. Et lite vidunder kom helt av seg selv.


To øyne, to hender og føtter små, en nesetipp og en munn var det og! Ei lita jente på armen til. Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt.


Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Hopp til navigering Hopp til søk.

Siig mig, Amme, siig mig Navnet paa det underskjønne Barn, som du holder saa omfavnet? Dikt til nyfødt baby, gratulerer fødsel , nyfødt. Kjære lille nurket.


Endelig var tida kommet og du var klar til å komme ut for å se verden. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. De ferskeste innenriksnyhetene.


Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Her er noen fine dikt og ordtak som kan brukes til nyfødte og litt større babyer, nybakte mødre og fedre, til dåpsbarn, til egne barn, til andres barn. Kjenner du til opphavsmannen (-kvinnen) der jeg har skrevet ukjent blir jeg glad for en tilbakemelding! Tusen takk igjen Nydelig skrevet.


Vet at det er mange kreative sjeler her inne som er så flinke til å finne på sånne tekster så nå tyr jeg til dere. Et ansvar så stort, en glede så diger. Det kjennes som hjertet skal sprenges til tider.


Men dikt om arbeid måtte Ruth Lillegraven (38) og Tordis Ørjasæter (89) lete lenger etter. Nå har de samlet dikt fra fødsel til død i én praktbok. Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt.


Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo.

Det er skrevet mange flotte dikt om små barn, og André Bjercke har skrevet flere dikt du kan bruke. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale.


Dersom du har lyst til å kjøpe ei av disse kan jeg anbefale kubikks hjerte. Jeg skriver mye dikt. Den kan du for eksempel få kjøpt hos Norli her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg