fredag 17. februar 2017

Hummel vinterdress

STYLEPIT - mote for alle! Fri frakt og dagers bytterett! På Boozt finner du over 6merker. Stormberg har vinterdresser til dame i nettbutikken.


Hummel vinterdress

Perfekt til lek i snøen eller andre uteaktiviteter. Bestselger blant barnehageansatte! Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her!


Fokuset er på klær til aktive barn i både retro og klassiske farger. Til de litt større har også hummel den perfekte treningsoutfit. Velkommen til Babyshop. Hummel har også en unik kolleksjon av ull. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Hummel vinterdress

Her finner du vinterkdresser for barn i alderen til 12. Siden har de blitt en klassiker i sko- og klesbransjen generelt. Den er lett for barnet å ta på, men sitter samtidig godt formet etter barnets kropp og føles ikke klumpete når man leker og beveger seg.


Benåpningene fungerer også bare helt OK. Får man dem på plass over skoene, holder de tett mot snø og slaps. Til barn har vi et bredt utvalg av vinterjakker, hettegensere, treningsbukser, bukser, gensere med mer. Hummelsko både til fritidsbruk og treing til gutt og jente. Når det er kaldt ute er det viktig at barnet ditt har en vinterdress.


Hummel vinterdress

Siden barn er mye ute når de går i barnehagen og dessuten har det bra av å være ute i frisk luft – uansett vær – er det viktig at de har barnetøy, derav yttertøy, som bidrar til at de holder seg varme og tørre. Lekre og sporty barneklær og babyklær med god design! Dette er flotte barneklær som passer godt til barn i lek og fart. Du finner alt fra bodyer til barn, bukser til barn, gensere til barn, de fine jakkene til barn, og også en del ungdomsklær hos oss. Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.


Og med en god vinterdress til barna, er faktisk veldig mye gjort. En god vinterdress , som både varmer og ventilerer, lar barnet leke uhindret ute, selv når kvikksølvet har krøpet seg godt under nullpunktet. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test.


Fri retur og gratis frakt over 4kr. Rask Levering og fri frakt! Nye sport- og friluftsklær hver dag. Kjøp den nyeste kolleksjonen. Superlekker vinterdress i myk og god kvalitet.


Lekkert design og farge! En dress som holder godt på varmen og som holder kulde og fukt ute. Dressen er perfekt for vinter sesongen og kan brukes i barnehagen og hjemme. Denne modellen har de samme kvalitetene og tekniske løsningene som testvinneren Didriksons Bjørnen parkdress. Les tester og omtaler før du kjøper.


Slitestyrken er for dårlig. Strikk i midje, bein og ermer, uten mulighet for justering. Hette, innerhette og fuskepels på hette kan tas av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg