tirsdag 25. juni 2019

Terminkalkulator gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Legg inn dato for første dag i siste mens i Babyverdens terminkalkulator og få vite din termin. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten.

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Bruk vår terminkalkulator til å regne ut når du har termin og ble befruktet. Finn din termin enkelt og greit med vår GRATIS terminkalkulator ! Terminkalkulator for å beregne termin. Slik bruker du terminkalkulatoren: Velg dato fra første dag i siste menstruasjon. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Regn ut barnets fødselsdato. Hvis du er gravid , har du sikkert lyst til å finne ut når barnet kommer. Svar på de to spørsmålene nedenfor, så skal vi regne ut den sannsynlige termindatoen. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning amming sex og mye mer altformamma.


Når er sjansene for å bli gravid størst? Det er spennende å prøve å bli gravid. Men mange ønsker å lykkes ganske raskt når babydrømmen først melder seg. Bruk eggløsningskalkulatoren til å finne din eggløsning og fruktbare periode. Din fruktbare periode er det tidsrommet i syklusen hvor samleie kan føre til unnfangelse.


Rask og trygg leveranse. Få et anslag over din termindato med vår terminkalkulator. Du vil raskt få vite når du kan forvente fødselen, samt hvor mange uker gravid du er. Selv om man vet nøyaktig hvilken dato man ble gravid , for eksempel ved prøverørsbefruktning, er det ifølge Økland allikevel umulig å sette en helt sikker termin.


Selv om du vet når befruktningen skjedde, skjer det mye fra egget blir satt inn til det fester seg og begynner å utvikle seg. Denne perioden kan variere med flere dager.

En graviditet varer i 2dager, ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO). Ny forskning viser imidlertid at det egentlig er 2dager som er lengden på et gjennomsnitts svangerskap. For at få frem termindatoen utgår vi i fra menstruasjonssyklusen og befruktningen.


Generelt bør aktivitetsnivå av trening tilpasses fysisk form før svangerskap og kvinnens dagsform. For de fleste friske gravide anbefales det minst minutter med moderat trening de fleste dagene i uken. Beregne termindato.


Du behøver ikke å spise for to, energibehovet ditt er rundt 2-3kcal ekstra per dag. Vær forsiktig med sukker, og ikke spis for mye fastfood. Så lenge du følger en god og fullverdig vegetarisk diett, får barnet ditt dekket sine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg