torsdag 27. juni 2019

Beltestol isofix

Beltestol isofix

Isofix autostoelen zijn heel makkelijk in de auto te installeren en bovendien erg veilig! Een bijzonder populair merk. Bezoek één van onze megastores. Ruim aanbod van diverse merken.


Babypark, altijd in de buurt! Extra veilig en groot zitcomfort. Apollo skiller seg ut fra Axkids øvrige sortiment av beltestoler ved at den er utstyrt med isofix -fester. En beltestol med isofix påvirker ikke barnets sikkerhet på bilturen, men gjør at stolen sitter på plass når den ikke brukes. Da flyr den ikke avgårde og skader sjåføren eller andre passasjerer ved en eventuell kollisjon.


Når barnet ditt har vokst ut av barnesetet i 9-kg kategorien, er det på tide med en beltestol. Her ser du vårt supre utvalg av beltestoler med ISOFIX , samtlige av dem med gode sidevern, praktiske designs og høy komfort! Her på Jollyroom har vi et supert utvalg med beltestoler for barna, med gode sidekollisjonsvern, praktiske designs og høy komfort! En sikker beltestol fra Beemoo, med ISOFIX -feste som gjør den enkel å feste i bilen på en sikker måte.


Hodestøtten kan justeres i høyde og kraftige sidebeskyttere for kropp og hode øker sikkerheten ved sidekollisjoner. Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på!


Den er brukervennlig og festes med isofix. Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Her har vi ting for større barn.


Beltestol isofix

Det er en milepæl i hvert barns liv å bytte fra bilstol til bilpute eller beltestol. Et tegn på at barnet føler seg stort. Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente. En løs beltestol kan utgjøre en risiko for andre passasjerer og bør derfor festes med bilbelter også når den ikke rommer barn.


Dette slipper du hvis du kjøper en isofix - beltestol , fordi denne alltid vil være festet i isofix -festene uavhengig av om barnet bruker stolen eller ikke. Hva er Isofix , og hva er alternativet til Isofix ? Isofix er å feste bilstolen i bilen ved å hekte bilstolen fast i metallkroker mellom bilsetenes ryggstøtte og sitteflate. Hvis bilen mangler Isofix , eller hvis bilstolen skal festes i et sete i bilen som ikke har Isofix , må man feste stolen med bilbeltet og forankringsstropp i stedet.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Den får full pott når det gjelder sikkerhet ved sidekollisjon, samt god score ved frontkollisjon. Barn i beltestol festes jo med bilens sikkerhetsbelte uansett, så isofixen må jo enten være en ekstra sikkerhet eller for at setet ikke skal trenge å festes med belte når det står tomt i bilen?


Tenk på dette når du kjøper og bruker en beltestol. Alle stoler passer ikke like bra til alle biler! Prøv å sette setet i bilen din og kontroller at beltelåsen kan betjenes tilfredsstillende. Større stol er ikke nødvendigvis sikrere.


Beltestol isofix

Tvert imot er det bra at stolen er kompakt, slik at flere passasjerer kan sitte trygt i bilen. Vi har alt til sikring av barn i bil. Kjøper du beltestol hos oss kan du besøke din nærmeste Babycare-forhandler og få stolen riktig montert i din bil - helt gratis! Beltestolen er den siste bilbarnestolen barnet trenger. BeSafes beltestoler med høy rygg er anbefalt for barn fra cirka til år.


Axkid Duofix er en noe uvanlig blanding av en beltestol og en isofix -stol. Hvis man bruker isofix til å feste DuoFix i bilen, må man også feste stolen med festestropper, men man slipper å bruke bilbeltet. Maksvekten blir da kg.


Beltestol isofix

Festes DuoFix med bilbelte og festestropp, er stolen godkjent opp til kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg