onsdag 26. juni 2019

Langpannekake uten egg

Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Bruk en ukokt spaghetti, en tannstikker e. Er den ferdig stekt så henger det ikke fast noe fra kaken når du tar den ut - og hvis det gjør det, så steker du den litt til.


Langpannekake uten egg

Krydderkake eller kefirkake uten egg bakt i langpanne passer godt til anledninger hvor man tar med en kake hver. Server med melis- eller sjokoladeglasur. Her er Aases langpannekake -favoritter: 1. SJOKOLADEKAKE I LANGPANNE UTEN EGG Favoritten over alle favoritter. Denne sjokoladekaken er lettbakt, og like populær i bursdager, ved avslutninger som på 17. Glasuren smaker himmelsk!


Selve kaken bakes uten smør og egg , men blir saftig og holdbar fordi det er syrnet melk i røren. Den smaker veldig godt uten egg. Blir like saftig og god. Har bakt den mange ganger. Min mann og stesønn er ikke noen kakespisere,men denne liker de da den er sftig og god.


Langpannekake er en klassiker for alle barneforeldre og kjært barn har mange navn. Smøret kan du bytte ut med margarin uten salt og melk,. Kaker uten egg , melk og gluten. Derfor har jeg satt sammen mine fem favoritter uten tilsatt egg. Saftig sjokoladekake uten egg : Denne er nesten best dagen etterpå.


En god sjokoladekake med kulturmelk og uten egg. Den er god for alle annledninger. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Mange festkaker inneholder egg.


I tillegg til å gi god smak, bidrar eggene også til hevelsesprosessen. Men ikke alle tåler egg. Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. Det er tid for sommeravslutninger, og da er det kjekt å ha en skikkelig god oppskrift på sjokoladekake i langpanne, som både er lett å få til og rask å lage.


En favoritt blant store og små! Sjokoladekake i langpanne er et must i barnebursdag. Og skuffelsen er alltid like stor for en eller flere av de små gjestene hvis de ikke kan spise den fristende kaken med masse deilig pynt på toppen. Redda veeeldig svarte bananer fra den uungåelige siste reis til søpla og prøvde ut denne banankaka idag ( uten egg !!).


Utsøkt banankake som ikke ble så kompakt. Av Aase Dotterud Foto: Synøve Dreyer. Kaka er bakt helt uten egg , melk og gluten, men merk at jeg dessverre ikke har helt oversikt over hvorvidt de øvrige ingrediensene er trygge for eggallergikere. Denne kaken er superenkel å bake med sine få.


Langpannekake uten egg

Her kommer en annen favoritt! Denne er også lettlaget, saftig, søt og go og kommer fra den herlige boka Schakendas Bakeskole. Og sist, men ikke minst, den er uten egg. Paideig: Kan lages uten egg.


Legg gjerne igjen en kommentar. Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder,. Visp egg lett med en gaffel.


Langpannekake uten egg

Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg