fredag 7. juni 2019

Julekalender kjæreste

Pakkekalender til kjæresten – tips. Dagens adventskalendertips er ideer til innhold i adventskalenderen til ektemenn, kjærester, samboere, pappaer og bestefedre. Overrask din kjære med en annerledes adventskalender. Vi gir deg årets julekalender -guide. Det har blitt mer og mer vanlig og populært å lage julekalender til kjæresten og selvfølgelig fortjener han også en koselig pakkekalender i adventstiden.


Julekalender kjæreste

Jeg lagde julekalender til min kjæreste her et år. Og da hadde jeg i alt fra sjokolader, til små utfordringer, til små gavekort. Og mye av det kostet ikke mer enn papiret det stod på.


Vi skal bruke like mye på julekalender i år som i fjor, og det er kvinner som skal bruke mest på årets julekalender. Mens mannen skal bruke 2kroner hver i snitt, skal kvinnen bruke 336. Wow, for en kul idé! Den skal jeg kopiere, hvis jeg noen gang blir sånn passe fornøyd med kroppen min igjen. Tok aktbilder hos proff-fotograf og ga som morgengave til mannen for en del år siden, det var stor suksess, så en slik julekalender nå, mange år etter, vil nok også falle i god jord.


Julekalender kjæreste

Meepebolla har bra forslag, det er sånn en julekalender skal se ut for gutta ;) Selvom om julekalenderen ikke ser sånn ut, så hadde jeg uansett satt pris på at jenta hadde gjort noe slikt for meg. Men som sagt, hadde vært mye mer nice hvis du bruker noen av forslagene til meepebolla ;)! Der finner du julekalender som inneholder gaver til både ham, henne og til par. Også de med egne bilder er blitt en gjenganger.


I tillegg finnes det flotte produkter til våre firbeinte venner. Stakkars mannen min har blitt nedprioritert lenge nå på grunn av et krevende barn og fæl situasjon egentlig generelt. Nå vil jeg skjemma han litt bort.


Julekalender kjæreste

Til jul får jeg julekalender , og dattern vår får sikkert sin andel med julegaver da hun er det eneste barnet. Har noen TIPS til hva jeg kan putte. Vi har fikset kalendergavene. Kjøp ferdig kalender med pakker!


Se på våre nyeste gadgets. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Tips og ideer hver dag fram til julaften!


Julekalender kjæreste

Dagens tips er adventskalendergaver til han fra TGR, HM, Clas Ohlson og matbutikk, som alle koster under kroner. Derfor kan man kanskje kombinere det å se følge med på en julekalender fra dag til dag med å se flere. Problemet er bare at hun må finne seg en kjæreste først. TV The julekalender.


Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver til kjæresten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden får du flere gode forslag til gaver som passer perfekt til pakkekalenderen.


Har nettopp gjort ferdig kalenderen til min kjæreste. Har kjøpt lod badekar-artikler, en bok med kapitler, så vi kan lese ett kapittel hver kveld sammen i senga, litt sjokolade, litt lakris, en pose med 1-2-brød så han får varmt brød til kveldsmat en dag, en pose med sjokolademousse-blanding, en hjemmelaget kalender med bilder av oss, kjeks osv. Sindre jakter kjæreste til bestemor (75) i julekalenderen til Folkebladet. Resultatet er en julekalender på Folkebladets web-tv. Sindre Olav Fredriksens bestemor (75) hadde vært enke i år da barnebarnet bestemte seg for å gjøre noe med det.


Norges største på skjønnhet og velvære. Tusenvis av produkter innen hudpleie, makeup, hår, duft og helsekost. Kjente merkevarer og lave priser - VITA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg