onsdag 19. juni 2019

Fyll i bløtkake

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød. Alle har sin personlige favoritt til fyll i bløtkaken.


Krem, jordbær og banan er en klassisk kombinasjon, men det finnes mange andre vellykkede smakskombinasjoner.

For eksempel et lag med eggekrem og neste lag med et strøk syltetøy toppet med pisket krem. Fyll etter egen smak. Ikke bare kan de pyntes på de mest oppfinnsomme måter, men du kan også fylle de med det fyllet du liker aller best.


Bløtkaker er flotte kaker å lage. En viktig ting er å huske å dynke kakebunnen skikkelig med juice, melk eller kanskje en likør, slik at bløtkaken ikke blir tørr. Se alle de lekre kakene i. Aldri laget bløtkake før, men skal prøve meg på en til fredag.


Fant en oppskrift med eggekrem og sjokoladekrem inni.

Den så god ut, men blir det mye søtt? Det er jo også godt. Legg et lag sukkerbrød på fatet og bre syltetøy over. Logg inn for å følge dette. Ja, hva er best som bløtkakefyll?


Og bør man ha vaniljekrem INNI og vanlig krem utenpå? Som dere sikkert skjønner er det første gang jeg skal begi meg ut på dette! En bløtkake smaker like godt til 17. Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter. Den er svært enkel å lage, men ser imponerende ut og smaker helt nydelig.


Slik lager du fyll til bløtkake. Synes den tradisjonelle med jordbær og krem er sååå kjedelig. RonjaR Juni12`s svarer-på-alt Tilgangsansvarlig VIP. Legg første lag på et kakefat og dynk lett med melk.


Smør på et tynt lag med halvparten av jordbærsyltetøy. Visp halvparten av kremfløten til luftig krem og vend inn den andre halvparten av jordbærsyltetøy.

Del jordbær i biter. Fordel jordbærkremen jevnt utover bunnen. Pisk kremfløten stiv sammen med sukkeret og fyll den i en sprøytepose med stjernetupp. Sprut på kremen til et fint mønster. Legg på hermetiske aprikoser og pynt med sitronmelissetopper.


Sett kaken kjølig og la den trekke et par timer før servering. Festkaken over alle festkaker! Vår beste oppskrift på bløtkake med vaniljekrem, toppet med sjokolade og friske bær.


La bærene stå og safte seg ca time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg