onsdag 5. juni 2019

Foto på kake

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Se de mest populære produktene og sammenlign pris. Pynt din kake med ett flott kakebilde levert fra NettBakeriet med valgfritt motiv, eller bestill en ferdig kake og få den levert på døra.


Har du et favorittbilde du kunne tenkt deg å ha på en kake ? Mail eller send meg et bilde så får du bildet tilbake på frosting-sheet.

Det er enkelt å legge det oppå kaken selv! Rispapir: Veldig tynne ark som smaker papp. Smaken legges ikke så mye merke til når den er på en kake. Sukkerark: Tykkere ark i bedre kvalitet som smaker sukker.


Merkes ikke i det tatt på smak på en kake. Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til.


Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme. Lag en spennende kake med kakebilde fra Nett Bakeriet.

Har du noen spesielle ønsker i forhold til hvordan du ønsker bildet skal være så kan du bare oppgi dette i kommentarfeltet under bestillingen så ordner vi dette. Gjør kaken personlig og unik ved å legge på bilde eller logo på kaken. Eller for å si det på en annen måte: Personlig ville jeg aldri brukt en skriver til dette som skal brukes til noe annet senere. Spør gjerne min svenske nabo.


Kake til Julebordet med firmaets store prosjekt? Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Design din kake og få levert på døren eller hent selv. Bestill kake på nett fra over 3bakerier.


Enkel kakebestilling for privat og bedrift. Spiselig bilde av tabellen og logoer på en fotball kake. Her er prinsessene brukt på jenta vår sin års kake. Bilder av populære figurer.


PancakeEt utrolig lite pannekakeobjektiv med 20mm brennvidde. Du får med deg alt fra vidstrakte fjell. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde.


Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). I dag er maskinsalen lokalet Hallen, hvor historien er vel bevart.


Her vil Kake - og bakefestivalen foregå.

Marsipanake hjerte er en nydelig hjerteformet kake med marsipanlokk – helt perfekt for å fortelle noen at man er glad i dem! Du trenger ikke engang å merke dem. Perfekt til kaker eller som matboks. Kakeboks i metall med ditt foto. Legg til bilde av kakene som skal ligge i, kanskje julekaker.


Eller bilde av barna om boksen skal brukes som matboks til barnehage eller skole. Metallboksen fra smartphoto finnes som run rektangulær og hjerteformet. Oppskriften gir en liten kake på centimeter. Dette er en go fyldig kake hvor den friske mascarponekremen danner en perfekt balanse med den tunge mokkakremen. Foto : Marit Hegle.


For å få en spiralform på strengen tvinner jeg den rundt en blyant eller lignende med passe tykkelse. Bare dra den sakte av etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg