fredag 28. juni 2019

Lett quiz med svar

Spørsmålene er blant annet fra film, dyreverden og musikk. Denne quizen har spørsmålene nummerert nedover og med svarene i kursiv. Går du helt nederst på siden, så finner du en link du kan følge for å kopiere den ut. Quiz med spørsmål og svar. Her kan du teste og se hvor god du er på generell kunnskap.


Lett quiz med svar

Neste quiz i samme kategori. Denne kvissblandingen passer best for de litt større barna (år og oppover). Kan du et annet navn på planeten Tellus? Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar.


Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Vi var dessverre ikke helt klar med denne kategorien til påsken som var i år.


Dette beklager vi, men lover å komme sterkt tilbake slik at du skal få tilfredsstilt ditt behov for påskenøtter. Du finner mer enn bare quiz spørsmål og svar. Det er ikke bare sjangeren quiz spørsmål og svar du finner her hos oss. Forbehold: Selv om vi har gjort vårt beste for at all informasjon og alle quiz -spørsmål skal være korrekt, så kan det forekomme menneskelige feil.


Kontakt oss gjerne om du finner noe som er galt i spørsmålene, så skal vi få det rettet på snarest. Kanskje ikke så lett som man skulle tro? Lett blanding – Fasit del Nr Spørsmål Svar 1. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv.


Lett quiz med svar

Vi har tusenvis av spørsmål i vår database og en egen quizliga der du kan konkurrere mot andre quizfrelste. Hva er det lett å havne i, men vanskelig å komme ut av? Du er en tur til legen, og etter konsultasjonen gir han deg tre piller som du skal ta hver halvtime. Hvor lang tid tar det før du er tom for piller?


De aller fleste har prøvd quiz enten. Svarene ligger under hver del. Nederst i quizen er det seks bildespørsmål. Blir bilturen lang og kjedelig? Her er førstehjelp mot kjedsomhet for hele familien!


Lett quiz med svar

Leter du etter morsomme quiz -spørsmål og svar ? Hvor mange riktige svar klarer dere før dere er framme? Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg morsomme quiz -spørsmål som garantert får frem latteren. Hva er tyngre, et tonn med gull eller et tonn med sølv?


Scroll ned for svar. Men å finne på gode spørsmål og svar som passer til barnas alder, er både tidkrevende og vanskelig. En feil har oppstått Har du tips, eller er det noe i denne quizen du mener er feil eller upassende så send oss gjerne en e-post.


Ikke juks - svarene er nederst i saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg