mandag 24. juni 2019

Sjokoladekake glasur uten melis

Spørs jo litt åssen kake det er, jeg har en oppskrift hvor det skal være sjokoladekrem på å inni, den er knallgod. Og lages enkelt ved å smelte sjokolade i vannba og blande med fløte, sett i kjøleskap til avkjøling. Glasur til sjokoladekake.


Sjokoladekake glasur uten melis

To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. Hell den over en bolle med sjokolade og rør til du får en glatt glasur. Kokkens tips Ved å tilsette litt honning eller sukker blir glasuren enda blankere.


Sett avkjølt kaken du skal glasere på en rist og et bakepapir under. Her er oppskrifter på noen ulike glasurer vi anbefaler. Der vi skriver vanlig melis , kan du gjerne bruke Tagatesse, steviadråper eller annen søtning. Prøv deg fram, og finn ut hva du foretrekker. Men det finnes tilsvarende for barn, altså boligsparekonto for barn.


Om du går i banken og vil opprette en sparekonto til en 6-åring er det selvfølgelig ikke en bsu konto de hjelper deg å sette opp, du får en konto. Du trengen kun melis og vann. Det er ikke noe mål på denne oppskriften fordi den fungerer fint uten. Slik gjør du: Legg melisen i en liten bolle eller et glass.


Hell på kaldt vann til det så vidt går over melisen. La det stå et par minutter. Hell forsiktig ut det overflødige vannet. På et par minutter suger melisen til seg nok vann til.


Stroh-rom eller konditor-rom. Kan man lage kakaoglasur uten melis ? Trenger raskt svar! Jeg skal bake kake og ville gjærne hatt glasur til den men jeg er tom for melis. Jeg har derimot sukker, kakao, melk, vaniljesukker pluss mere. En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks.


Dekk din favoritt- sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake. I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca. Ha melis i en kjøkkenmaskin.


Ha i eggehvite og sitronsaft, og pisk på middels høy hastighet. Pisk til konsistensen er som en tykk krem. Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant.


Se oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Brownieskaken med nutella. Langpanne sjokoladekake med glasur , non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake.


Sjokoladekake glasur uten melis

Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn. Barna kan være med å pynte kaken selv. Oppskriften passer til en langpanne. Takk for hjelpen, dere. Min alltid så hengivne og fantastiske samboer dro på 7-nærmere kl på natten for å kjøpe melis til meg.


Det ble kake på jobben på fredag til stor glede for alle. Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk, men er full av den gode sjokoladesmaken. Smelt smør i en liten kjele.


Sjokoladekake glasur uten melis

Tilsett kaffe, bland med melis , kakao og vaniljesukker. Rør godt til det blir jevnt. Sjokoladekake glasur uten melis Fiskekaker er overraskende lett å lage, og smaker fortreffelig!


Disse fiskekakene har smak av friske urter, noe som gjør det lille ekstra. Merk at glasuren inneholder smør. Dersom du vil lage en kake uten melkeprodukter, må du altså droppe glasuren eller bruke spesialsmør beregnet på melkeallergikere. Alternativt går det bra å bare sikte litt melis over kaken, for den er kjempegod også uten glasur. Kaken holder seg myk og saftig i mange dager og er også fin å fryse.


Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg