tirsdag 18. juni 2019

Skap til barnerom

Oppbevaring til lave priser. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Kjøp Skap hos Trademax. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. IKEA har oppbevaringsløsninger, garderober og kommoder for din nyfødte baby som kan vokse med barnet og fortsatt være fint for ungdommen. Vi synes at barnemøblene skal holde tritt med barnas utvikling. Hyller og skap til barnerommet Når man skal innrede et barnerom , vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne.


Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær. Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little Worl og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.


Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Her på Jollyroom har vi et bredt og variert utvalg av fine og praktiske vegghyller til barnerommet.


Vi har hyller i masser av lekre og funksjonelle designs og størrelser, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord.


Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Innred barnerommet med små møbler som passer barnets størrelse, og velg slitesterke og robuste. Det blir mange runder med bleieskift når man har en baby i hus.


Innred bad eller barnerom med et stelleunderlag - eller et stellebord med badekar og plass for oppbevaring. Hos oss finner du et variert utvalg av skap til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker! Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.


Rask levering og fri retur! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger!

Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode. Sett preg på barnerommet med Homerooms utvalg av barnemøbler. Homeroom tilbyr alt fra leker og dekorasjoner til barnesenger for at du skal kunne skape et fint og kreativt barnerom. Dessuten til gode priser og med et bredt utvalg av varemerker. Her finner du barnemøbler for å skape et barnerom som oser kreativitet og samtidig er praktisk.


La fantasien og kreativiteten flyte, og skap et rom som barna trives i. Du finner sittepuffer, krakker, sengegavler, barnesofaer, skap og hyller til barnerommet. Skap sammenheng i hele hjemmet med oppbevaringsløsninger fra Kvik – fra barnerom til vaskerom, soverom og kontor. Uansett behov og stil kan du få en skreddersydd løsning hos Kvik. Hoppekids, Bopita og mange fler. Finnes i flere fine varianter.


Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer. Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil.


Det gir et delikat inntrykk, og skaper en fin helhet. Kontrastfarger er vi derimot mer forsiktige med å bruke side om side, men med rette fargekombinasjoner, kan kontraster gi fantastisk flotte og unike barnerom. Lek deg med farger, kombiner ulike nyanser av rosa, gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk. I tillegg til å gi barna en følelse av trygghet, skal rommet oppfordre til kreativitet og lek.


Spreke farger på veggene og små lekeområder (som for eksempel en tipi) kan fint kombineres med smarte oppbevaringsløsninger. Barnas egen lekeplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg