onsdag 19. juni 2019

Valg av barnevogn

Bugaboos nyeste vogn kan du kjøpe hos Sprell. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Finn din barnevogn hos Barnas Hus - Vi hjelper deg gjerne! Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Her finner du søskenvogn, kombivogn, paraplytrille, joggevogn og mye mer.


Valg av hjul: Hvor skal du trille vognen?

Hvor mange hjul vil du ha på vognen din? Det er også et ting du bør tenke gjennom før du velger vogn. Du kan ha en vogn med fire like store hjul, men det er også firhjulinger med ulike hjulstørrelser foran og bak. Det finnes også trehjulinger. Vognene har ofte svinghjul framme, og disse kan låses.


Det kan være temmelig forvirrende å velge barnevogn til den kommende gullungen for å si. Derfor er det viktig å stille seg de riktige spørsmålene før du bestemmer deg. Et av de viktigste utstyrsvalgene gjør du lenge før babyen kommer.


Her er min guide til å velge rett barnevogn.

Artikkelen er laget i samarbeid med Babyshop. Når man skal kjøpe barnevogn , er det spesielt som førstegangsforeldre lett å gå seg vill i jungelen av vogner som finnes der ute. Her viser vi deg hva du bør tenke på når du velger vogn, og vi gir deg en oversikt over de ulike barnevognene som finnes på markedet i dag.


Hva bør jeg tenke på ved valg av barnevogn ? Det kommer hele tiden nye merker og modeller på markedet, sier hun og det er jammen ikke lett å få oversikt. Skal du kjøpe barnevogn for første, andre eller kanskje tredje gang? Jeg blir helt forvirret av alle valgmulighetene på barnevogner. Og alle har forskjellige meninger om hva som er bra. Nå lurer jeg nesten på om det bare er å kjøpe en og håpe det beste, og tenke den er sikkert bra hehe.


Det skyldes at nordmenn, sammenliknet med mange andre nasjonaliteter, er mye mer utendørs på trilletur. Produsentene lanserer nye vogner hvert år, og tidligere modeller blir oppgradert eller går ut av sortimentet og erstattes med nye varianter. Derfor blir tester av barnevogner fort utdaterte, og det er vanskelig å få oversikt. Når på året barnet blir født vil også kunne påvirke valget av vogn. Det er fordi det vil kunne variere etter årstid hvor lenge barnet skal ligge i bag, og da kan det være lurt å vite om du trenger en større eller mindre bag.


Barnevogn er mote, og for noen er stilen på vognen svært viktig. Er så utrolig mye å velge mellom og så mye å tenke på at man lett kan gå i surr. Har prøvd å trille en 4-hjuls fra Brio som svigersøster har, i begynnelsen tenkte jeg at den er slitsom for man må trykke ned på vognen for å snu, så prøvde jeg en trehjuling fra Tfk, og den kjørte til alle kanter at jeg følte.


Noen her som har tanker om valg av barnevogn ? Klare meninger kanskje Har hørt at joggster twist er god på vinterføre.

Venter baby i desember så har så god tid! I tillegg til en klassisk, god barnevogn du kan velge den mer funksjonell kjøretøy som består av både barnevogn , bilsete og barnevogn. Men den ser litt ustødig ut.


Med Brio barnevogn får du lyse farger, barnevennlig design og solide materialer med lang levetid. Sittedelen er noe kort i ryggen, og rommet mellom sittedelen og bøylen er ganske lite. Smile passer derfor best for barn opp til ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg