torsdag 27. juni 2019

Omsmelting av gull

Mange av oss har eldre smykker liggende som vi aldri bruker. Resirkuler og selg ditt gull og sølv til Thune, og du kan få penger overført til din konto eller velge deg et nytt, flott produkt i våre butikker. Omsmelting av gull. Jobben blir utført her på juvelérverkstedet.


Omsmelting av gull

Custom og redesign. Raffineringsfirmaene raffinerer store mengder gull av gangen, derfor er det ikke mulig å få tilbake det samme gullet som er sendt inn. Gullsmed Rolf Ø Eft. Vi kan tilby å bruke det samme gullet du leverer fra deg til å lage et nytt smykke.


Når vi smelter om gammelt gull må gullet syretestes for å fastslå karat. Vi ønsker ikke å blande hvitt og gult gull. Såvidt jeg har skjønt er det ikke de faktiske ringene (eller hva det måtte være) man kommer med til gullsmeden for omsmelting som brukes, men tilsvarende mengde gull ? Kan man få ut verdien i andre varer? Jeg har titta over smykkeskrinet og har noe ( ikke så veldig mye) men har da en forlovelsering.


Omsmelting av gull

Kom gjerne innom vår hyggelige butikk! Mange blir dypt skuffet når det viser seg at gullet er rent juggel. Tankene går kanskje til en smilende og høflig selger på en strand i sol og varme da man i et ferieberuset øyeblikk faller for noe som glitrer.


Remy Bugge og Ingvild Authen. Vi har bred kompetanse innenfor gullsmedarbeider, innfatting av steiner, reparasjoner, omsmelting av gammelt gull , design av smykker i samarbeid med kunden. Alt gull som er solgt i Norge er stemplet med finheten på gullet. Normalt er dette stemplet 5som tilsvarer karat gull. I andre deler av verden forekommer det også at de er stemplet med karat, for eksempel 14k.


Omsmelting av gull

En gyllen regel er at alt ekte gull er stemplet på en av disse to måtene. Salg av edle metaller for omsmelting har lange tradisjoner i utlandet, men er et relativt smalt fenomen her hjemme. Alle smykker sendes med Norgespakken til en fastpris på 250.


De aller fleste gullsmeder gjør sånt! Om det brukes mindre gull i det du lager enn det du har fra før, så trekker de det fra på prisen. Gjorde de iallefall her. Var iallefall mange som sa det var så veldig dyrt, men synes ikke prisene var så ille.


Men det kommer ann på hva du skal ha, om de må legge til mere gull osv. Wabi Sabi er et smykkeverksted som lager egne kolleksjoner, smelter om gull og tar imot individuelle oppdrag. Velkommen til thune. Her finner du et stort utvalg av gull - og sølvsmykker med diamanter, edelstener og perler. Vi har i tillegg klokker fra anerkjente og aktuelle merkevarer.


I tillegg finner du en rekke nyttige tips på våre inspirasjonssider og i våre sosiale medier kanaler. Kjøp og salg av gull er god business. En ustabil verdensøkonomi får aksjene til å stupe, mens gullprisen holder seg høy. Selv om gullprisen er høy, tar gullforhandlerne en avanse på opptil. Jeg har noen smykker i sølv og gull som jeg ønsker å smelte om.


Tenkte å smelte de om til øredobber,anheng el.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg