mandag 17. juni 2019

Liftgardiner på mål

Liftgardiner på mål

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem.


Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det. Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Alle Varia liftgardiner leveres etter dine spesifikke mål. Du kan finne videoveiledning i oppmåling av liftgardiner her. I øyeblikket sender vi varene dine innenfor hverdager.


På den måten kan du vurdere om mørklegging eller en mer transparent løsning er det rette for deg. Du får samtidig lave priser og lynrask levering som en del av vår kundeservice, og har du spesielle ønsker til stoffets størrelse, tilbyr vi naturligvis liftgardiner etter mål. Nettbutikk for liftgardiner hvor du kan få sydd gardiner nøyaktig etter mål , på centimeteren både på lengde og bredde.


Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på , om den skal monteres i tak eller på vegg. Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Ikke hvert rom egner seg for gardiner, hvor liftgardiner og rullgardiner er et veldig godt alternativ. De ulike typene tilbyr vi i standardmål men også etter mål , som passer nettopp til ditt vindu.


Vi har et stort utvalg av ulike liftgardiner. Gardiner på mål Våre dyktige og flinke sydamer spesialsyr alt fra gardiner og liftgardiner til sengetepper og puter. De trekkes helt opp for å slippe inn mest mulig dagslys eller man lar dem være delvis nedtrukket for å hindre innsyn. Dette er en gardintype som fungerer spesielt godt på store vinduer og på vinduer som har mange sprosser eller andre detaljer. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din.


Liftgardiner på mål

Plissegardiner på mål - NORGES BILLIGSTE Beste kvalitets gardiner. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål , både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt. Jeg kom over hjemmesiden til Sara ved en tilfeldighet og tok kontakt med henne pr mail for å få sydd en kjøkkengardin.


Fikk raskt svar på mailen og konkret forslag til utformingen av gardinen. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


De forskjellige liftgardintyper tilbyr vi i standardmål men også etter mål , som passer nettopp til ditt vindu. Stort utvalg av liftgardiner. Leveres kun med snortrekk.


Hvis du ønsker kjedetrekk, se under Fremstilling etter mål. Ta mål (ytterkarm til ytterkarm). Mål av høyde opp til taket, avstand mellom vinduer, opp til stenger og ut til hjørner. Jo flere mål jo bedre.


Liftgardiner på mål

Ta med bilder av vinduet, veggen og rommet. Da får du profesjonell interiørhjelp i forhold til farger, løsning og mål. Når du måler opp til dine nye gardiner, er det viktig at du som minimum tar to mål av bredden og to mål av høyden. Sørg alltid for å utføre dine målinger i toppen og bunnen av vinduet, og angi mål fra beslag til beslag på det smaleste i bredden og det høyeste i høyden.


Du får den både for montering på innsiden og utsiden av karmen og du kan velge hvilke side snoren skal plasseres på. Vårt sortiment omfatter rullegardiner, plissegardiner, lamellgardiner, persienner, panelgardiner, duo rullegardiner, liftgardiner , gardiner, dusjforheng, insektnett, markiser, vindskjermer og rulleskodder. Vår UNIG BASIC-serie inneholder gode produkter til lavpris. Her finner du alltid de billigste gardinene etter mål. Trenger du hjelp med nye liftgardiner ? Har du en travel hverdag og ønsker å få hjemmebesøk på kveldstid?


Liftgardiner på mål

Holder dere til i Oslo og Akershus området? Da er løsningen å bestille liftgardiner fra Gardinexpressen! Oppgi totale mål uten fratrekk for avstand til karmlist eller nisje.


Ved måltaging skal alltid bredde oppgis først. Husk å måle bredde oppe og nede samt høyde på begge sider. Dersom målene avviker, skal minste mål benyttes.


Legg merke til om det er skjevheter eller ujevnheter der produktet skal monteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg