torsdag 29. mars 2018

Sex stilling

Finn din drømmejobb i dag. Ingen forpliktelser. De sex -stillingene slår sammen det beste innen visdom fra klassisk karma sutra-teknikker til moderne ideer for å sørge for at du får orgasme på nytt og på nytt.


Ta et kvantesprang fra god sex til fantastisk sex med den omfattende veiledningen. Hensikten med enhver stilling er å gi bedre sex og mer nytelse for begge parter, ikke å vise sine turne-ferdigheter for partneren.

En klassisk stilling , uansett om han står med strake ben, eller på knærne. En stilling som ved første øyekast ser ganske merkelig ut. Fordelen her er at han kommer ganske høyt opp og penis peker ned langs klitoris. Denne stillingen er et godt eksempel på hvor mye som kan endres ved å flytte på bena.


Dette gir en unik stilling med rumpa i været som lett stimulerer klitoris fra innsiden, og øker sjansen for å stryke borti G-punktet. Hvis du ikke klarer å rekke helt ned til gulvet, juks med for eksempel en stol eller lignende. Fantaserer du ofte om andre under sex ? Også en stilling som er utmerket i trange omgivelser, men stillingen stiller endel fysiske krav.

Dette er en stilling med mye kroppskontakt og intimtet. Her får klitoris kraftig stimulering. Fordelene er flere, man får god kontakt, ikke minst kan man i mange varianter se hverandre i øynene og de fleste stillingene er ikke spesielt fysisk krevende. Hun har kontrollen og har god mulighet til å stimulere klitoris selv, om hun ønsker.


Et eksempel på at man må ikke sitte samme vei som partneren. Vi avslutter denne oversikten med en stilling for de elastiske. Suksesstillingen som trykker på alle de riktige knappene. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Med de beste sexstillingene memorisert, trenger du ikke klage over at sex er kjedelig. Hun kan kontrollere bevegelsen, mens han kan komme til vagina og klitoris bakfra. Vis mer Han ligger på ryggen med utstrakte ben, mens hun legger seg i samme stilling over ham.


En ny sexstilling kan gi ny sus i serken. Sex i de samme stillingene - Forandring fryder! Mange par får et litt vant sexmønster der de har sex i de samme stillingene, og det kan være bra, men det kan gi en annen type nytelse bare det å gjøre små variasjoner over de ulike, sier sexolog Thomas J. Sex som gjør deg sprek Eksempler på stående stillinger er ballerina (ansiktet mot hverandre, kvinnen legger ene foten over mannens skulder) og løftet (ansiktet mot hverandre, mannen bærer kvinnen, hun låser beina rundt bekkenet hans – kan også utføres inntil en vegg).

En sexy stilling som kan gjøres overalt - på bordet i stua, oppetter kjøleskapet eller i dusjen for å nevne noen. En veldig fin og litt smårå stilling hvis man er ute en kjapp en. Man kan ikke få gjentatt det mange nok ganger at prosent av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme under samleie - det betyr at inn- og ut- sex ikke holder, har Maria K. Ebbesta som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, tidligere fortalt. Noen som kan om noen sex -stillinger der jenta kan gjøre mesteparten av jobben og gutten bare kan slappe av?


Dert er sundt og godt med inspiration til sexlivet - og nye sexstillinger, som endnu ikke er afprøvet - og det er netop dét, du kan finde på denne side. Er I eksempelvis endt med at have lidt rutine-præget sex , kan en ny sexstilling være med til at ryste posen. Og måske stimulere både dig og dit partner på nye måder? I så fall blir vet vel for trangt ja.


Har sex sånn ca stående begge to, jeg lener meg bare litt frem, og etterhvert når det blir så godt for meg at jeg nesten ikke klarer stå på beina så holder han meg oppe under låra liksom. Vi har bare gulvet og et forheng. Er en metode for kjønnslig omgang. Sexstillingen gjøres ved at sexpartenes kjønnsorganer ligger mot ansiktet slik at de skal utføre oralsex for å oppnå orgasme.


Et samleie kan utføres i forskjellige stillinger. Man antar at den vanligste stillingen i vesten er den stillingen hvor mannen befinner seg over kvinnen, populært kalt misjonærstillingen, men mange kvinner vil ha vanskeligheter for å få klitoris stimulert av penis ved bruk av denne stilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg